Šiaulietę prie parduotuvės užpuolė dėl puponautų pamišusi mama

Puponautų manija apsėdo ne tik vaikus. Tuo įsitikino šiaulietė Justė, kuri pasakojo patekusi į keistą situaciją prie prekybos centro. Mergina apsipirkusi išėjo iš parduotuvės ir buvo sustabdyta moters, kuri reikalavo puponautų.

Justės nuomone, kai kurie suaugusieji dėl puponautų praranda sveiką protą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Justės nuomone, kai kurie suaugusieji dėl puponautų praranda sveiką protą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Etaplius.lt

Oct 27, 2014, 2:21 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:59 PM

„Išėjau su didžiuliu maišu pirkinių, buvau gavusi keletą tų madingų žaisliukų, kai mane pašaukė moteris. Ji berte išbėrė, už kokią sumą aš pirkau, kokius reikalingus puponautams gauti pirkinius turiu savo maiše, kokia banko kortele atsiskaičiau, todėl tikrai turėjau gauti žaisliukų. Moteris dar piktai pasiteiravo, ar turiu vaikų ir kur dėsiu minėtus žaislus“, – pasakojo Justė.

Mergina vaikų neturi, tad neturi ir tikslo rinkti žaisliukus, tačiau juos mielai priglaudžia draugių vaikai.

„Mano draugės, net ir turėdamos vaikų, neserga tokia manija, specialiai neperka nereikalingų prekių, o su vaikais susitaria protingai ir gražiai. Nežinau, kas turi atsitikti, kad prie parduotuvės lauktum iš ko iškaulyti žaisliuką...

Apskritai, toji manija apsėdusi pusę suaugusių žmonių. Moterys net darbuose keičiasi žaisliukais, kad tik papildytų vaikų kolekciją.

Žaislo man kaip ir nereikėjo, tačiau tai moteriai jo neatidaviau vien dėl tokio persekiojimo, geriau nunešiu draugių vaikams, kurie dar išlaikę sveiką protą ir neterorizuoja tėvų bei senelių“, – sakė pasipiktinusi mergina.

Justė sako, kad vertina parduotuvių marketingą ir čia nėra nieko blogo, visi verčiasi taip, kaip sugeba, tačiau žmonėms patarė būti sąmoningesniems.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.