Kodėl Andrius Rožickas pasityčiojo iš Nelly Paltinienės?

Man pasitaikė puiki proga sudalyvauti M.A.M.A. apdovanojimuose ir likau labai nusivylęs beveik viskuo, ką teko pamatyti. Pats renginys pasirodė dar iš mokyklos laikų atmintyje užsilikusių koncertų lygio, bet dabar gal labiausiai dėmesį atkreipti reikėtų į pagrindinę renginio temą, kuri mano manymu, vadinosi, „patyčios“.

M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose pasirodžiusi senosios estrados žvaigždė N.Paltinienė buvo maloni staigmena daugeliui žiūrovų.<br>T.Bauro nuotr.
M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose pasirodžiusi senosios estrados žvaigždė N.Paltinienė buvo maloni staigmena daugeliui žiūrovų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Simas Rimkus

Feb 1, 2015, 6:31 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 10:38 AM

Tikrai nesitikėjau, kad tiesiogiai transliuojamame renginyje Lietuvos mastu, bus tiek daug pašaipų, neskoningų juokelių, dar mūsų tėvynėje labai plačiai vadinamų „bajeriais“.

Man gėda dėl renginio vedėjo, kuris tiesioginio eterio metu prieš visą Lietuvą tiesiogine to žodžio prasme „išsidergė“ iš lietuvių estrados dainininkės Nelly Paltinienės.

Man buvo koktu klausyti, kaip visa tai apgailėtinai skambėjo replikos iš vedėjo lūpų. Buvo tikrai bjauru jau vien todėl, kad ši garbinga moteris yra daug vyresnė. Net su bendraamžiu draugeliu aš taip nekalbėčiau...

Ir tai nebuvo vienintelis vakaro akcentas.

Kitas, šlykščiausiai įsiminęs įvykis buvo įteikti apdovanojimo ant scenos pakviestas LGBT vadovas. Visi puikiai žinome kokia „tolerantiška“ yra lietuvių tauta.

Manau, kad labai neprofesionaliai buvo pasistengta sukelti kažkokį skandalą ir taip padidinti renginio reitingus.

Jau „Šok su manimi" tą puikiai pademonstravo pirmieji, tad būkim unikalūs, jei jau stengiamės padaryti kažką originalaus.

Pabaigai norėčiau labai pasidžiaugti atlikėja Jazzu, kuri per savo padėkos kalbą aiškiai išsakė tiek vedėjui, tiek visai publikai, kad tai buvo neskanu, ne tolerantiška ir ne pagarbu vienas kitam.

Tai šiek tiek paguodė, kad arenoje vis tik ne vienas aš taip mąstantis sėdėjau. Kaip bebūtų, aš likau nusivylęs šiuo renginiu ir jo vedėju, antrą kartą į tokį neičiau. Skandalais gražios šventės tradicijos nesukursite – dėmesys Lietuvos muzikai ir atlikėjams bus vienkartinis.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.