Turtingas vyras apipylė dovanomis ir mušė iki sąmonės netekimo

Pirmuoju sakiniu norėčiau paprašyti vieno – neteisti. Pati save jau šimtus kartų teisiau, teisė ir kiti. Antru sakiniu norėčiau pradėti istoriją, kuri mane sugniuždė ir sužlugdė. Su ironija galiu tai vadinti penkiasdešimt suknistų lietuviškų atspalvių.

Jo grubumas lovoje didėjo, jis norėjo su manimi išdarinėti viską, ko tik geidė. Nežinau kodėl, bet leidausi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jo grubumas lovoje didėjo, jis norėjo su manimi išdarinėti viską, ko tik geidė. Nežinau kodėl, bet leidausi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ingrida

Mar 24, 2015, 7:21 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 8:55 AM

Kai susipažinau su Ramūnu (vardas pakeistas), buvau tikrai laiminga 24 metų mergina, neseniai baigusi studijas ir dirbanti ne itin gerai apmokamą, tačiau labai mielą širdžiai darbą. Paskutiniais studijų metais įvyko lūžis manyje ir nutariau pakeisti save iš pagrindų: sportas, soliariumas, nuolatinė savo kūno, plaukų, nagų priežiūra. Sekėsi gerai, iš paprastos merginos tapau tikra pantera.

Tačiau tai labai brangiai kainavo ir man nuolat trūkdavo pinigų. Pavydėjau visoms, kurios turi turtingus vaikinus, vyrus ar šiaip pačios yra turtingų tėvelių dukrelės ir gali sau leisti viską.

Kai sutikau Ramūną, buvau pasiekusi savo Everesto viršūnę: numetusi nemažai svorio, daili ir efektinga moteris. Susipažinome vienoje iš prabangesnių Vilniaus pasilinksminimo vietų. Tą vakarą buvau su dviem draugėmis, o jis su kolegomis šventė darbo vakarėlį.

Jis dirbo logistikos įmonėje vadovu, tačiau visą laiką kol bendravome neapleido nuojauta, kad jis kažkuo papildomai verčiasi – antraip, iš kur žmogus turėtų kelias mašinas, gyventų prabangiame name su baseinu ir turėtų papildomo nekilnojamojo turto? Beje, jis buvo vyresnis dešimčia metų.

Nuliūdinsiu visus, galvojančius į priekį – kad galop likau prie suskilusios geldos, išduota, palikta, nes jis buvo vedęs ir turėjo vaikų. Anaiptol. Ramūnas niekada nebuvo vedęs, neturėjo vaikų. Tačiau turėjo demoną savyje. Sekso demoną.

Jau pirmą naktį kai pasimylėjome viešbutyje po klubo (nepulkit smerkti, tarsi jums taip nėra buvę, kai per daug alkoholio nuskandina moralę), pastebėjau, koks jis grubus. Bet man tai patiko. Lengvi pliaukštelėjimai per veidą ir sėdmenis turbūt patiktų kiekvienai moteriai.

Mes pradėjome susitikinėti. Ramūnas man pirkdavo viską, ko troško širdis. Pirmomis savaitėmis kuklinausi, kadangi nebuvau išlepusi ir buvo sunku priimti dovanas. Bet... Kaip lengva priprasti prie gero ir spjauti į visus įsitikinimus. Suknelės, kvepalai, kelionės, prabangūs restoranai, barai. Tai buvo kone kasdienybė.

Žinoma, viskas turi savo kainą. Jo grubumas lovoje didėjo, jis norėjo su manimi išdarinėti viską, ko tik geidė. Nežinau kodėl, bet leidausi.

Vieną naktį grįžom apsvaigę į jo namus Vilniaus pakraštyje. Mes atsidūrėme lovoje ir pradėjome mylėtis. Nei iš šio, nei iš to pačiame įkarštyje jis pradėjo mane mušti. Stipriai, labai. Verkimas buvo nė motais.

Siaubingai išsigandau, jis pradėjo atsiprašinėti, tarsi grįžo iš transo būsenos. Aš neatleidau, apsirengiau ir išvykau į savo kuklų nuomojamą butuką. Savaitę nekėliau ragelio. Tačiau mano išdidumas su kiekviena diena tirpo. Pasiilgau jo... Ir net jo grubumo.

Vėl pradėjom susitikinėti, jo seksualiniai norai plėtėsi, jis mane mušdavo, o aš leisdavausi. Už tai, kaip netgi pats sakė, man yra sumokama. Ne kartą girtas pavadino prostitute.

Atsitokėjau tik tada, kai jis sekso metu mane sumušė kone iki sąmonės netekimo. Aš šaukiau, tačiau jis negalėjo sustoti, buvo tarsi apsėstas.

Dabar jau praėjo kažkur pusė metų po visiško ryšių nutraukimo su Ramūnu. Graužatis, savęs menkinimo jausmas jau praėjo. Liko keli randai širdyje.

Manau, mylėjau tą žmogų, tačiau jo sekso demonas neleidžia jam gyventi normalaus gyvenimo ir mylėti kitą žmogų. Viskas, ką jis gali pasiūlyti – pinigai ir dovanos. Iš savų šaltinių girdėjau, kad jau turi kitą. O gal galiu pavadinti „kitą trankymo objektą“.

Šia istorija norėčiau tiesiog pasakyti merginoms, kad nebūtų lengvu grobiu įvairiems iškrypėliams ir kad dovanos, pinigai bei kitos brangenybės nublanksta prieš švelnumą, tyrumą ir pagarbą.

Aš jau išsiblaiviau nuo pinigų troškimo, tikiuosi, niekada nebebūsiu mušama, išnaudojama ir protas man nebeužtems.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime" temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.