Veidų ekspertas įtaria, kas Švedijoje slėgė brolius Bilevičius

Esu Armandas Kažerskas – veidotyros ekspertas, ne vienerius metus tyrinėjantis žmonių skirtumus, puikiai atsispindinčius jų veiduose, už kurių slypi unikalūs charakteriai ir savybės. Veidotyros ir psichologijos žinios puikiai pasitarnauja, kai norime atskleisti asmenybių potencialą, geriau pažinti save ir aplinkinius bei spręsti su tuo susijusias problemas.

Nerijus (kairėje) ir Aivaras Bilevičiai įtariami 17-metės švedės nužudymu.
Nerijus (kairėje) ir Aivaras Bilevičiai įtariami 17-metės švedės nužudymu.
Veidotyros ekspertas A.Kažerskas išsakė savo nuomonę apie brolių charakterius pagal jų veido bruožus.<br>„Facebook“ nuotr.
Veidotyros ekspertas A.Kažerskas išsakė savo nuomonę apie brolių charakterius pagal jų veido bruožus.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Armandas Kažerskas

Jun 23, 2015, 9:08 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 4:20 PM

Nusprendžiau pasidalinti savo įžvalgomis apie Švedijoje merginos nužudymu įtariamų brolių Bilevičių veidus ir tai, kaip veido bruožai gali lemti charakterį.

Nerijaus Bilevičiaus veidas pasižymi skirtingu akių aukščiu ir veido asimetrija, o tai reiškia, jog būdinga didelė nuotaikų kaita, netradicinis požiūris į gyvenimą. Spėju, kad pas vyrą yra daug hormonų, kurie skatina agresyvumą ir padidintą seksualinę trauką. Tai – fiziškai stiprus žmogus.

Kreivos lūpos – pagrindinis patologinio melagio požymis, į viršų platėjanti nosis – provokatoriaus ir maištautojo bruožas. Atlėpusios ausys – individualisto požymis, kuriam reikia daug pastangų paisyti ir suprasti visuomenės priimtas normas.

Artisto lūpos (lūpų kampučiai prailginti), kurias turi daug su scena susijusių žmonių, reiškia, kad žmogui reikia daug dėmesio. Taip pat siauros lūpos parodo, kad žmogus mažai kalba ir kaupia energiją viduje iki kol pratrūksta.

O sujungus didelį hormonų kiekį, stiprius fizinius duomenis, padidintą dėmesio troškimą iš priešingos lyties, dviveidiškumą, kritinėje situacijoje galime sulaukti nepavydėtino elgesio.

Nerijaus brolis Aivaras Bilevičius turi panašią charakterio bazę, tačiau būdinga mažesnė nuotaikų kaita. Abu broliai turi daug testosterono, stiprius fizinius duomenis. 

Manau, broliams reikėtų dirbti ne tiesioginėse statybose, o užsiimti statybos įmonėlės valdymu ir tinkamai realizuoti savo potencialą. Mat, dirbant netinkamoje vietoje ir negalint savęs realizuoti, hormonai ir susikaupusios neigiamos emocijos bei vidinė frustracija gali padaryti savo.

Žmogus nuo savo prigimties nepabėgs, kad ir kur bekeliautų ar bandytų nuslopinti vidinius poreikius. Todėl reikia stengtis perprasti, pažinti savo vidų, pašaukimą, o atradus jį visiškai realizuoti.

Nereikia kęsti nevilties, jausti savyje didžiulę trintį, švaistant savo potencialią netinkamoje aplinkoje, darbe, gyvenant svetimą gyvenimą, kad viskas nesibaigtų blogiausiu scenarijumi. Žmogaus pašaukimas ne formuojamas, o atrandamas.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus