Emigrantai taškėsi ne Palangoje, o Kijeve – neatsigynė gražuolių

Dažnas lietuvis skundžiasi: „Nėra mergų, lietuvės pasikėlusios.“ Man tai visai normalios mūsų tautietės, gyvenančios Lietuvoje, tik kai jos atvažiuoja į Britaniją, vos per pusmetį sukiaulėja, priauga po 20 kilogramų ir tampa standartinėmis angliškomis kriuksėmis.

Išvada viena. Slavės yra numeris vienas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Išvada viena. Slavės yra numeris vienas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kainos restorane.<br>Autoriaus nuotr.
Kainos restorane.<br>Autoriaus nuotr.
Degtinės kainos Ukrainoje.<br>Autoriaus nuotr.
Degtinės kainos Ukrainoje.<br>Autoriaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Kroydonas

Aug 14, 2015, 10:05 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 1:57 PM

Ne, ne – šis straipsnis ne apie nufotošopintas mūsų mergužėles, kurios įsikelia į „Facebook“ tokias savo nuotraukas, jog atrodo, kad  kiekviena iš jų yra supermodelis. Deja, susitikus realybėje, išvysti baisias spuoguotas tešles, kurios visiškai nepanašios į tas lėlytes „Facebook“ ar pažinčių portalų paskyrose.

Mes, vyrai, žinome, kad tokios lietuvaitės yra skirtos nelegalams iš Artimųjų Rytų ar Kaukazo, na, o Lietuvos vyrų ir kitų mūsų tautos džigitų laukia gražuolės ukrainietės.

Su Šiaurės Airijoje, Niūryje, besidarbuojančiu vaikystės bičiuliu Dariūne sumastėme nuskristi į Ukrainą pauliavoti, juolab kad Darius iš kažkur ištraukė, jog ukrainietės iškart „pasirašo“ ir yra labai gražios. Tai ne jo buvusi pirmoji meilė Felicija. Dariaus patologiška trauka Ukrainai nugalėjo ir penktadienio popietę nusileidom Kijevo oro uoste.

Nieko sau valstybė, kur pakelis LM kainuoja vos 39 pensus (54 euro centus). „Marlboro“ Britanijoj jau per 9 svarus (12,35 euro), o 34 grivinos už svarą mus labai nudžiugino. Už eurą duoda 23 grivinas, ir buvo gana keista, nes prieš porą metų už svarą duodavo vos 13–14. O svaras visuomet yra svaras.

Kadangi aš dar turėjau ir eurų, tai pasakysiu taip: dviejų kambarių butą išsinuomojom vos už 10 eurų parai. Butas sovietinis, bet mes čia atvykom gerai pauliavoti, prisivesti gražuolių ukrainiečių ir su jomis pasilinksminti.

Kijevas – ne Kaunas ar Vilnius. Kijevas yra pakankamai didelis ir galingas miestas, tad nieko nelaukę mes nuvykom į centre esantį restoraną-klubą.

Maži staliukai, raudonos krakmolytos staltiesės ir juokingos kainos. Ąsotis šalto pilstomo alaus – 40 grivinų arba kiek daugiau nei vienas svaras. Ąsotis – tai 2 litrai ir tai restorane.

Mus jau nužvelgė būrelis gražuolyčių, ir, vos išgirdusios, kad mes iš Lietuvos, visos paliko su jais buvusius vietinius ukrainiečius ir puolė su mumis pažindintis.

Žinot, pamatę tokias kainas, jau nebesismulkinom, o urmu iššlavėm visą restorano šaldytuve buvusį šampaną. Kai šampano butelio kaina restorane – vos 4 eurai, mes tą šampaną pradėjome gerti kaip sidrą, o ukrainietės tiesiog prilipo prie mūsų.

Lieknos, pasitempusios rusės ir ukrainietės kaitino mūsų kraują. Jos pasakojo, kaip joms mamos sakydavo, kokie geri yra lietuviai vyrai ir visi pribaltai. Mamos jas mokydavo kad, pamačius pribaltą, reikia čiupti jį, nes tai patys tobuliausi vyrai visoje buvusioje Sovietų Sąjungoje.

Jaunesniems skaitytojams priminsiu, kad Lietuva anksčiau priklausė Sovietų Sąjungai ir lietuviški kuiliai buvo pagarsėję nuo Leningrado iki pat Čiukotkos. 

Taigi, mes nieko nelaukėme ir dviese parsivedėm penkias ilgakojes merginas į savo butą. Vėliau išsirinkom gražiausias, o likusios išvyko taksi.

Gražuolytė Olia man suokė, kaip ji nori gyventi Europos Sąjungoj, o aš jai sakiau, kad taip, kad ji vienintelė, kad aš vesiu ją ir mes visą naktį karštai mylėjomės.

Išvada viena. Slavės yra numeris vienas. Tai ne lietuviškos šaldytos vištos iš šaldiklio, kurioms visada reikia įžangos, laiko, dėmesio, gražbyliavimo. Slavės paprastos kaip du pirštai, todėl ukrainietės ir rusės yra laikomos geriausiomis žmonomis visame pasaulyje.

Atėjo rytas, paneles išlydėjom ir vėl susiruošėm į kitą naktinį žygį. Klube buvo pilna užsieniečių, dauguma turkai, indai, studijuojantys mediciną, albanai, besiskelbiantys italais, sutikom ir keletą lietuvių.

Vienas jų - Ypolis – papasakojo, kad iš Anglijos šiukšlynų tempia neveikiančius televizorius, skalbimo mašinas, visokias lempas, naudotus rūbus ir juos pardavinėja turguje, o iš Ukrainos į Lietuvą veža karves ir veršiukus. Paklausiau, o kiek Ukrainoje kainuoja karvė? Jis man atsakė, kad karvė kainuoja vos 150 eurų, o Lietuvoje – kelis kartus brangiau.

Ypolis papasakojo, kad kadaise tarnavo vidaus reikalų sistemoje, vėliau pasuko į kriminalinį kelią, sėdėjo kalėjime, ten laiškais susipažino su ukrainiete. Paleistas iš kalėjimo atvyko pas savo mylimąją į Lucką ir dabar užsiima gyvulių eksportu ir prekyba.

Vėliau aš nusikabinau ilgakoję blondinę Oksaną ir su ja prabudau šiltą sekmadienio rytą. Nieko sau, vos dvi paros ir nerealus ukrainiečių merginų dėmesys.

Vėliau mes susipakavom kuprines ir išvykom traukiniu į Odesą. O ten tai jau buvo nuotykių.

Šiuo metu Ukraina – Lietuvos vyrų rojus. Niekada nebūčiau patikėjęs, kad yra tokia šalis, jog, vos užsiminus, kad esi iš Lietuvos, merginos pamestų galvą. 

Tai va, tautiečiai. Ukrainos mergužėlės mus labai myli. Lietuvaitės su jomis nepakonkuruos, tad kraukitės lagaminus ir pirmyn į Odesą.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.