„X Faktoriaus“ startas: gyrėsi giminaite – geriau būtų tylėjusi

Žvaigždėmis nori tapti visi. Juo labiau, kad televizija pateikia labai „žvaigždėtą“ žvaigždžių gyvenimą, pilną nesibaigiančių elito vakarėlių, sekso ir beveik rokenrolo. Sužibėti tikrai nori kiekvienas, bet ar visiems lemta? Ir ar visi būtinai turėtume žibėti scenoje?

Pasigiria pažįstanti Liepą, bet ne lietuvišką plačialapę, o puikiai dainuojančią.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pasigiria pažįstanti Liepą, bet ne lietuvišką plačialapę, o puikiai dainuojančią.<br>M.Patašiaus nuotr.
Ir nors pati nemėgstu grubių komentarų, bet pritariu Samui: jei negali ir nesugebi, tai neteršk eterio.<br>T.Bauro nuotr.
Ir nors pati nemėgstu grubių komentarų, bet pritariu Samui: jei negali ir nesugebi, tai neteršk eterio.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Martina Vasiliauskė

Sep 28, 2015, 1:24 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 3:22 AM

Tokias mintis man sukėlė vienos drąsios ir labai savimi pasitikinčios, tiesiog unikalios merginos pasirodymas „X faktoriuje“. Mergina teigia jaučianti pasitenkinimą aukštais tonais. Kuo aukštesnės natos, tuo geriau. Mergina, kuriai net prodiuseris pasiūlė pabandyti tapti žvaigžde!

Pasiklausiau aš jos kalbų ir nusiteikiau jei ne sprogimui, tai bent šiurpuliukams, kurie nupurto klausant geros muzikos.

  Užlipo mergina į sceną, šypsosi. Žada parodyti balsą. Sąsajos su muzika – garsios giminaitės giminaitė. Pasigiria pažįstanti Liepą, bet ne lietuvišką plačialapę, o puikiai dainuojančią. Ir dainą pasirinko ne bet kokią, o šių metų „Eurovizijos“ Rusijos atstovės!

  Ir tada ji pragydo. Net man, žmogui, kuris totaliai nusidainuoja, jos balselis pjovė klausą ir privertė sukikenti. Unikalus balsas? Neturintis analogų? Penktadienio vakarais dažnai girdžiu pro kaimynų langus sklindančias panašias serenadas. Nors tiems dainorėliams galima atleisti – juos iki ausų pripildė promilės. Ir į sceną jie nesiveržia, ir garsiomis pavardėmis nesišvaisto. Traukia sau šiaip, iš širdies.

  Gaila buvo komisijos narių, ypač Samo, sudribusio ant stalo. Ir merginos buvo gaila. Nežinau, ką reiškia stovėti priešais žmones, kurie akivaizdžiai tavim baisisi, ir traukti pro šalį. Lyg niekur nieko.

Ir nors pati nemėgstu grubių komentarų, bet pritariu Samui: jei negali ir nesugebi, tai neteršk eterio. Neversk žmonių kankintis.

Žinoma, „X faktorius“ įdomus ne tik puikiais dainorėliais, bet ir visiškais feilais. O feilus lietuviai mėgsta, mielai skanauja kitų nesėkmes... Tad dar kurį laiką ši mergaitė šmėkščios socialiniuose tinkluose ir bus „X faktoriaus“ nesėkmių veidu. Vienaip ar kitaip, ji pasiekė savo. Dabar ją žinos visa Lietuva. Kaip „antižvaigždę“.

O pabaigai... Jei kiti dainuoja, tai dar nereiškia, kad gali dainuoti ir tu. Ypač jei tie „kiti“, tai artimi ir garsūs giminaičiai, kuriais prieš visus pasigiri, ir kurie paskui tos pažinties nuoširdžiai kratosi.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.