Žmona: Papasakosiu, ką iš tikrųjų daro „aukšto lygio kalės“

Perskaičiau vyro meilužės pareiškimą. Suintrigavo, sukėlė šypseną, nusprendžiau pirmą kartą parašyti ir atsakyti į šią publikaciją. Taigi aš esu viena iš tų „aukšto lygio kalių“, ir turiu ką pasakyti meilužei.

Dar vienas klausimas meilužėms: kaip jaučiatės, kai tenka dalintis tuo pačiu vyru su kita moterimi – žmona?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Dar vienas klausimas meilužėms: kaip jaučiatės, kai tenka dalintis tuo pačiu vyru su kita moterimi – žmona?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

L.

2015-10-29 12:46, atnaujinta 2019-10-11 14:56

Pirmas įspūdis apie autorę – meilužę: jauna, ne daugiau kaip 25 metų, ką tik baigusi mokslus, pradėjusi dirbti mergaičiukė, turinti nulinę gyvenimo patirtį.

Papasakosiu, kas šiais laikais yra „aukšto lygio kalės“. Pirmiausia jos yra mamos, laikančios visus keturis namų kampus. Dirbančios, prižiūrinčios, mylinčios savo vaikus ir vyrus.

Kadangi šios kalės yra mamos, o vyrai yra jų bendrų vaikų tėvai, jos turi teisę skambinti, jei vyras vėluoja. Tam gali būti milijonas priežasčių: galbūt susirgo vaikas, vyras ką nors pamiršo, reikia kur nors laiku būti ar atsitiko nelaimė namie, o jis vėluoja. Manau, normalu.

Toliau. Vargšas vyras, užguitas šeiminio gyvenimo rutinos. Ir dėl to kalta tik kalė? Nemanau... Jei žmonai vyras viską palieka vienai, nepadeda, tai ko jis tikisi, ypač iš žmonos, auginančios namie du jo vaikus? Aišku, ji nebus kaip iš žurnalo viršelio, nes vaikams reikia priežiūros 24 valandas per parą.

Be vaikų, ji dar turi pasirūpinti namais, vyru. O vyras, lekiantis pas vos pilnametę meilužę, nelabai vertas vyro vardo. Vaiką ne tik padaryti reikia, bet ir užauginti, brangūs vyrai.

Meiluže, sakai, tave myli? Tu gal ir taip, bet tavęs, brangioji, tikrai nemyli. Tu esi jam laikina stotelė, kol vyras atsipeikės. Vaikai ūgteli, žmonos atsigauna, vėl randa laiko sau, pasitempia, pradeda sportuoti ir tampa gražiomis mamomis, žmonomis, kokios buvo anksčiau, dėl ko vyrai jas pamilo.

Ir vyras pamato, kad meilužė nėra tai, ko jam reikia, nes, be sekso, meilužė daugiau nieko neduoda. Nei namų šilumos, nei jaukumo, supratimo. Sakai, klystu? Tu tikriausiai pritari viskam, ką jis sako: palaikai, vaidini, kad įdomu, linksi galvele... Bet jis išsipasakos ir pamatys, kad yra ne ten, kur turi būti.

Dar vienas klausimas meilužėms: kaip jaučiatės, kai tenka dalintis tuo pačiu vyru su kita moterimi – žmona? Jis sako, kad su žmona nesimyli, ir tuo tikite? Naivios jūs. Nuvilsiu. Neištikimi vyrai mylisi su savo žmonomis, o paskui eina pas meilužes. Paskui.

Esate taip pat apgaudinėjamos, brangiosios. Nebūkite naivios, neištikimi vyrai mylisi su savo žmonomis net dažniau – kad žmona neįtartų, jog kažkas ne taip.

Dar norėčiau paklausti tokių meilužių, kokioje šeimoje augote ir kokias vertybes jums skiepijo, kad lendate į svetimas šeimas? Manau, mamytės, sužinojusios, ką krečia jų dukrelės, nenudžiugtų. Na, nebent meilužės seka jų pavyzdžiu.

Žinau, kad gyvenime negalėčiau lįsti į kitą šeimą, skaudinti kitos moters, vaikų. Niekas man nesuteikė teisės griauti kitam gyvenimo. Žinau tą išdavystės jausmą ir gyvenime nepasielgčiau taip žemai. Turiu savigarbos.

Meilužės, atminkite, vyrai, pažaidę su jumis, atsipeikėja ir galų gale grįžta į šeimą. O jūs, deivės, liekate „ant ledo“, nes vyrams ne deivių reikia. Jūs visuomet būsite antros. Nes pirmos yra žmonos. Net jei vyras ir negrįžtų į šeimą, o liktų su jumis, jo gyvenime visada pirma bus žmona ir vaikai, kuriems jis visuomet padės. Gal banaliai nuskambės, bet ant svetimos nelaimės savo laimės nesukursite.

Taigi „aukšto lygio kalės“ laimi.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų spalio 29 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.