Meilužės dukra: „Gerai, kad tėvas paliko šeimą, kurios nemylėjo“

[[ge:lrytas:lrytas:835108]]

Gal geriau, jeigu ir mano mama būtų apsimetusi, kad myli kitą vyrą ir visą laiką melavusi?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Gal geriau, jeigu ir mano mama būtų apsimetusi, kad myli kitą vyrą ir visą laiką melavusi?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kai stebiu drauges, kurios susidėjo su vedusiais vyrais, visuomet apima gailestis.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kai stebiu drauges, kurios susidėjo su vedusiais vyrais, visuomet apima gailestis.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Natalija

2015-12-20 19:08, atnaujinta 2017-09-28 07:14

Visai neseniai suvokiau, kad pati esu tokios istorijos vaisius. Niekada per daug negalvojau apie tai, kad mano mama yra antroji tėvo žmona ar kad skyrybos su pirmąja įvyko, nes jis įsimylėjo mano mamą ir galėjo dėl jos nuskristi į kosmosą ir atgal.

Šią situacija galutinai suvokiau, kai atnaujinau bendravimą su broliu iš pirmos tėvo santuokos. Išgirdau daug priekaištų, kaip jiems buvo sunku gyventi po skyrybų. Kad trūko pinigų, trūko bendravimo, kad mano mama nuviliojo vyrą nuo šeimos.

Žinot, keistas jausmas, nes suprantu, kad tai yra tiesa. Bet mano tiesa irgi yra svarbi.  Juk aš gyvenu su savo tėvais ir pažįstu juos, tad manęs neįtikino ir įskaudino brolio įsitikinimas, kad mano mama – kukliausias ir jautriausias žmogus pasaulyje – pultų kažką „kombinuoti“ ir vilioti iš šeimos.

Taip, mano tėvai įsimylėjo. Susiklostė negraži situacija. Bet ar reikėjo jiems užgniaužti savo jausmus vardan labai abejotinos gerovės? Kokią šeimą matytų mano brolis – tėvus, kurie vienas kito nemyli? Mano mamą, kuri liktų senmerge, nes tikimybė, kad aplankys didžioji gyvenimo meilė antrą kartą iš eilės, lygi beveik nuliui. O gal geriau, jeigu ir ji būtų apsimetusi, kad myli kitą vyrą ir visą laiką melavusi?

Žinot, aš džiaugiuosi, kad mano tėvai susitiko ir man tikrai nerūpi, kokiomis aplinkybėmis. Ne viską gyvenime galime užsisakyti pagal pageidavimą. Aš augau mylinčioje šeimoje ir manau, kad tai vienintelis faktorius, kuris man padėjo tapti geru žmogumi.

Mano aplinkoje pilna žmonių, kurie yra egoistai, ant pasaulio pikti šliužai, prasigėrę ir nelaimingi. O tokiais tapo todėl, kad jų tėvai vaidino šeimą. Jie visada kažkuriuo momentu išsipasakoja, kad niekada nematė tikros meilės, niekada nepatyrė, kokia tai galinga jėga, kaip stebuklingai meilė gali išspręsti sudėtingiausias problemas. Net jei šeimoje nėra pinigų ar nutinka kitos bėdos, bet yra meilė ir vertybės, viskas tampa įveikiama.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Kada meilužė gali tapti žmona? Kaip patikrinti vyrą ir jo ketinimus? Apie tai virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“ išsamiai pasakoja psichologas Tomas Lagūnavičius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.