Gavusi iš pašto laišką vilnietė sutriko – pykti ar juoktis?

Uždarė mūsų pašto skyrių ir vienas didelis rajonas – Lazdynai ir Lazdynėliai turi glaustis viename pašte. Jei nori atsiimti ar išsiųsti siuntinį, tenka stovėti milžiniškose eilėse ir laukti apie valandą. Žmonės pyksta, mamos su vaikais laukia.

Moteris kreipėsi į paštą klausdama, kada bus atidarytas pašto skyrius, tačiau aiškaus atsakymo nesulaukė.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Moteris kreipėsi į paštą klausdama, kada bus atidarytas pašto skyrius, tačiau aiškaus atsakymo nesulaukė.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Moteris kreipėsi į paštą klausdama, kada bus atidarytas pašto skyrius, tačiau aiškaus atsakymo nesulaukė.<br>V.Balkūno nuotr.
Moteris kreipėsi į paštą klausdama, kada bus atidarytas pašto skyrius, tačiau aiškaus atsakymo nesulaukė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Grėtė

Jan 19, 2016, 2:30 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 5:31 PM

Todėl nutariau pasiteirauti, kiek tas skyrius bus „laikinai uždarytas“. Ir štai kaip informatyviai ir mielai man atsakė „Lietuvos paštas“: 

01-14

From:

Sent: Tuesday, January 12, 2016 10:45 AM

To: AB Lietuvos paštas

Subject: Pašto skyrius

„Sveiki,

Jūsų puslapyje teigiama, kad 49-asis pašto skyrius laikinai nedirba, norėjau pasiklausti iki kada? Nes 43-ajame pašte tokios eilės, kad neįmanoma laukti ir dažniausiai tenka apsisukti ir išeiti. Ačiū.“

2016 m. sausio 13 d. 12:13, AB Lietuvos paštas rašė:

„Gerbiamas Kliente,

Dėkojame už Jūsų žinutę.  Atsakydami į Jūsų užklausą informuojame, kad laikinai Vilniaus 49 paštas yra uždarytas. Atsiprašome už galimus nepatogumus.

Pagarbiai,

AB Lietuvos Paštas.“

To: AB Lietuvos paštas

Subject: Re: Pašto skyrius

„Tai aš supratau, kad laikinai uždarytas, klausiau ar ilgam??“

AB Lietuvos paštas:

„Gerb. Kliente,

dėkojame už Jūsų žinutę. Atsakydami į Jūsų užklausą informuojame, kad laikinai paštą aptarnaus Vilniaus 43 pašte (Architektų g. 19, Vilnius). 

Pagarbiai,  

AB Lietuvos paštas.“

Kaip galima taip bendrauti su klientu? :) Pasijaučiau visai kvaila būtybe.

* * *

Bendrovės „Lietuvos paštas“ atstovas Tomas Bašarovas paaiškino, kad 49-ojo pašto patalpų atnaujinimo klausimas dar neišspręstas.

„Šiuo metu vyksta Vilniaus 49-ojo pašto (Architektų g. 152) pašto pertvarkymas, todėl klientai laikinai aptarnaujami Vilniaus 43-iame pašte (Architektų g. 19). Tai klientams pranešė ir „Lietuvos pašto“ skambučių centro specialistai. Kol kas sprendžiame dėl Vilniaus 49-ojo pašto patalpų atnaujinimo, todėl artimiausiu metu šis paštas dar nedirbs.“

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.