Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Žmonos norai vyrą varo į neviltį: „Aš – ne gyvulys!“

Kenčiu nuo žmonos seksualinio priekabiavimo. Žinau, kad skamba juokingai. Taip pat žinau, kad po daugelio gyvenimo metų kartu, savas vyras nusibodęs kaip sena suknia. Todėl kiekvienas, ypač vyras, perskaitęs tik šio laiško pradžią, dar iš manęs išsityčios. Juk kiekvieno vyro svajonė turėti seksualiai galingą žmoną, o ne seną bobą arba subobėjusią trisdešimtmetę, besikreipiančia į tave: „Tėtuk, pasikalbėk su vaikais.“

Žmona man rėžia, kad ją domina lytiniai santykiai, o ne politiniai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Žmona man rėžia, kad ją domina lytiniai santykiai, o ne politiniai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Žmona man rėžia, kad ją domina lytiniai santykiai, o ne politiniai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Žmona man rėžia, kad ją domina lytiniai santykiai, o ne politiniai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tą akimirką seksas, erotika ir visokie seksualiniai išsidirbinėjimai – ne galvoje!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tą akimirką seksas, erotika ir visokie seksualiniai išsidirbinėjimai – ne galvoje!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Vyras

Jan 25, 2016, 7:35 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 5:27 AM

Koks aš tau tėtukas, velniai griebtų, kai aš esu tau vyras?

Bet su mano žmona viskas kitaip. Kai mes svečiuojamės restorane ar pas draugus, ar gimines, ar kaimynus, ji pasirodo lyg kokia pasaulio karalienė. Kalba garsiai, juokiasi garsiai, visus ji žino. Asmeniškai pažįsta visokias pupytes, baukutes, petruškevičius, valinskus. Mane juokas ima, nes nė vienų nėra gyvai sutikusi. Bet tas juokas – liūdnas.

Prie to elgesio kažkaip jau pripratau, anksčiau gėdydavausi. Bet ji – kompanijos žmogus (tikrai apsiskaičiusi, simpatiška), tad šitai jai atleidžiama, nes nenusikalba, kažkaip jaučia ribą.

Velniškai seksuali žmona

Ji velniškai seksuali, gal todėl vyrų draugijoje yra tokia populiari. Bet ne moteriškių. Jos žmonai pavydi. Ji įsiveržia į kokį baliuką, apsirėdžiusi lyg toje lietuviškoje mįslėje: nei nuoga, nei aprengta.

Žėri ne vien jos juvelyrinės grožybės, bet ir didžiulės žalsvai mėlynos akys. Aš jose jau senai, jau per pirmą mūsų susitikimą nuskendau.

Jau nekalbu apie krūtis. Jos galingos, net du vaikai nesugebėjo įveikti – vis dar stangrios, lyg kokios dvidešimtmetės. Jos maniera kalbėti su vyrais yra tokia: žvelgia tiesiai į akis, vos neprisiglaudusi, bent mano supratimu, kalbėdama liečia to vyro ranką, nuvalo kažkokią tik jai vienai matomą dulkę... Nors aš, jos vyras, stoviu šalia ir tokie „dulkių nurinkinėjimai“ nuo svetimo vyro mane žeidžia.

Ji gali visiems matant lengvai pliaukštelėti pas pasipiktinusią žmoną nueinančiam vyrui per užpakalį, garsiai palydėdama: „Na, bėk pas žmonelę.“

Ką ji išdarinėja...

  Supratote? Tai dabar įsivaizduokite, ką ji išdarinėja namuose su manimi. Aš nesu sekso gigantas ir tegul mano gentis neaiškina, kad būdami 40 ar 50 metų, po ilgos darbo dienos gali du kartus per dieną. Gerai, jeigu pora kartų per mėnesį. Tačiau mano žmonai tai – nė motais.

Ji gali praeidama pagriebti mane už užpakalio, paminkyti. Bet po to paleidžia, burbtelėdama, kad tas mano užpakalis per minkštas, man reikėtų pasitreniruoti. Arba, man sėdint prie stalo, apžergia mano šlaunį, ant jos atsisėda ir liepia pasižiūrėti po sijonu, mat ji be kelnaičių. Bet gi tuo metu aš skaitau man svarbius dokumentus! Tą akimirką seksas, erotika ir visokie seksualiniai išsidirbinėjimai – ne galvoje!

Kitą kartą, man rengiantis prieš veidrodį, ateina, apsikabina, suleidžia nagus į krūtinę, alsuoja, lyg jai trūktų oro ir šnypščia: „Ak, koks vyras! Ak, koks meitelis!“

Aš jai sakau, kad nesu joks „meitelis“ ir tai, ką ji daro, vadinama seksualiniu priekabiavimu. Išvadinusi mane mamytės sūneliu, ji pasitraukia.

Santykiai – lytiniai, ne politiniai

Dar priekaištauja, kad nuo tada, kai pradėjau skaityti apie vyrų ir moterų lygias teises, kvanktelėjau. Namuose vilkėdamas chalatą, po darbo, lyg boba slampinėju. Nors tas chalatas vyriškas ir ištaigingas.

Mėgstu liuksą, cigariles, o svarbiausia – ramiai savaitgalį skaityti literatūrą. Noriu pasišnekėti ne vien tik apie seksą, nes kiek galima apie jį šnekėti? Aš noriu gyventi ne tik su sugulove. Noriu kalbėtis įvairiomis temomis. Apie politinius įvykius, apie problemas pasaulyje. Štai, kas darosi su tais pabėgėliais Europoje, korupcija Lietuvoje.

Žmona man į tai atrėžia, kad ją domina lytiniai santykiai, o ne politiniai. Sako, kad mano metų vyras turėtų būti galingas su tokia žmona, kaip ji. Sakau, kad juk tik ką pasimylėjome, ji gavo savo orgazmą, kiek dar? Juk nesame gyvuliai.

Ji man pasiūlo susipažinti su bonobo beždžionėmis – čia tos, kurios visus reikalus sprendžia pasitelkdamos seksą. Jokių konfliktų nekyla. Žinoma, kad žinau tą beždžionių rūšį. Jos taip pat homoseksualizmu užsiima. Paklausiau žmonos, ką ji nori tuo pasakyti, negi ji mano, kad esu homoseksualas? Nesu.

Sekso tiek, kad vemti norisi

Kuriam galui ji viską suveda į seksą, kam gadinti santykius? Kažkur skaičiau, kad galima susitarti mylėtis kartą per savaitę, pavyzdžiui, ir kitu metu jokiais būdais nerodyti jokių seksualinių ženklų, kad nesijaustum persekiojamas.

Taip mes išgelbėsime mūsų santykius, vaikai jau užaugę, negi dabar bėgsime skirtis, kai taip gražiai gyvename? Prižadėjau jai, kad aprašysiu savo patirtį viešai – pažiūrėsime, kokia bus reakcija. Sako, rašyk, kad nori. Parašiau.

Mūsų gyvenimas kažkoks seksualizuotas. Žiniasklaidos priemonėse tiek sekso, kad vemti norisi. Visas gyvenimas – tik seksas, lyg be jo nieko daugiau nėra ir nereikia. Kažkoks narkotikas, be kurio laimė bei normalūs tarpusavio santykiai neįmanomi. Ir tai jau nebejuokinga.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.