Vedęs pleibojus pataria vyrams: „Ko norėsi – tą ir gausi“

Kai buvau jaunas, gražus ir nevedęs, turėjau daug įvairių moterų. Senesnių, jaunesnių, gražesnių ar nelabai gražių, bet šiltų. Visada laikiausi šventos taisyklės – neturėk romanų su kaimynėmis ar bendradarbėmis, nes po to negalėsi nei gyventi, nei ramiai dirbti.

Man meilės ir jausmų nebereikėjo. Man reikėjo sekso.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Man meilės ir jausmų nebereikėjo. Man reikėjo sekso.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nė vienos neišprievartavau. Visos davė savo noru, visai nebrangiai ir ne už pinigus, o už natūrą.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nė vienos neišprievartavau. Visos davė savo noru, visai nebrangiai ir ne už pinigus, o už natūrą.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Algimantas

Feb 25, 2016, 7:46 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 1:33 PM

Man tą tiesą įkalė viena patyrusi moteris. Ji sakydavo: „Su vietiniais vyrais nesimyliu, kad atėjusios žmonos plaukų nenurautų. Geriausiai tai atvažiuojantys ir išvažiuojantys. Vienas, du, pamylėjo ir išvažiavo.“

Kai vedžiau dar ilgą laiką buvau jaunas ir gražus. Ir kol turėjau jauną gražią žmoną, į svetimas nežiūrėjau. Kai manoji pasidarė nebe tokia jauna ir graži, nebesusilaikiau ir pasukau „į kairę“.

Pamylėjus vieną svetimą, kaip narkotikas traukė prie kitos. Prisipažinsiu, kad buvo kelios, kurios mane „išdūrė“, jei nedavimą galima vadinti „išdūrimu“, bet pats buvau kaltas. Apsimečiau nevedusiu ir jos įklijavo ragus – padraugavo ir nedavė.

Greitai įsitikinau, kad vaidinti nevedusį – netikęs variantas, nes daugelis norėdavo rimtų santykių. Man jų nereikėjo, nes turėjau rimtus santykius su žmona. Man meilės ir jausmų nebereikėjo. Man reikėjo sekso ir tą norą patenkinti labiau sekėsi neslepiant savo šeimyninės padėties.

Tiesa, buvo keletas gudručių, kurios žadėjo išskirti, paskambinti žmonai, paprašyti atiduoti vyrą, bet tai buvo tik gąsdinimai, siekiant nors kiek ilgiau mane išlaikyti savo įtakos sferoje. Nė viena nepaskambino ir šeimos neišardė.

Galite mane vadinti paleistuviu, vertu sušaudymo ar bent iškastravimo, ir iš dalies su jumis sutiksiu. Bet prieš smerkdami mane, ypač moterys, pažiūrėkite į save. Nė vienos neišprievartavau. Visos davė savo noru, visai nebrangiai ir ne už pinigus, o už natūrą – vakarienę, šampano butelį, puokštę gėlių. Tiesa, buvau užkibęs ant tokios, kuri truputį mane „numelžė“, bet ne daug – apie 400 litų. Graži buvo. Pati pakvietė į restoraną, sumokėjau už vakarienę ir važiuojant pas ją dar paėmiau porą butelių šampano.

Atvirai pasakysiu, tas grožis žavi, ir malonu mylėtis šviesoje, žiūrint į tą grožį. Jei dar yra didelis veidrodis, tai tas grožis tampa dar gražesnis, bet pats seksas nuo to nė kiek ne geresnis. Su eiline moterimi gali pajausti tuos pačius, o kartais ir didesnius jausmus, nei su išsipusčiusia gražuole.

Tai greitai suvokiau ir supratau: kam tuščiai leisti pinigus grožiui, kuriuo negali pasipuikuoti prieš kolegas ir draugus? O jei lovoje partnerė ne iš modelių žurnalo, tai galima išjungti šviesą ir nežiūrėti į veidrodį. Svarbu, kad gauni sekso.

Mane juokas ima, kai moterys giriasi suviliojusios dešimtis vedusių vyrų. Na, ir kas iš to? Ar kuris pasikorė, nusišovė? Na gal vieną kitą ištižėlį žmona išvarė. Ant tokių pagyrūnių dažniausiai užkimba seniai ir kvailiai, ir nematau reikalo girtis tais pasiekimais.

Tos kurios sugeba suvilioti, turtus išvilioti ir ragus įklijuoti – tos vertos pagarbos, bet jos pačios apie tai nešneka, nes apie jas kalba visas pasaulis ir rašo didžiausi laikraščiai. O tos tuščios pagyrūnės gal ir išmelžė vieną kitą prabangią vakarienę ar brangesnį kvepalų buteliuką, bet ne daugiau.

Nors kiek mąstantis vyras tuoj pajaučia, ko reikia moteriai iš vedusio vyro.  Lovoje su meilužiu visos moterys yra išradingos, seksualios, nesigėdija improvizuoti ir daryti tai ko nedaro su pastoviu partneriu ar sutuoktiniu.

Jei su sutuoktiniu per daug paimprovizuos, tuoj kils klausimas, „kas tave to išmokė“. Tai ir mylisi su mylimuoju kaip senelis su močiute mokė – klasikine misionieriaus poza, o su meilužiu kaip profesionali prostitutė – be kompleksų.

Visiems eiliniai, paprasti eilinio, seno, patyrusio paleistuvio patarimai vyrams.

Jei norisi išoriškai gražaus sekso – nusipirk gražią prostitutę. Jei nori profesionalaus sekso – nusipirk prostitutę. Garantuoju, ir pasigrožėsite, ir atsakančiai pasimylėsite, nes jų apartamentuose visada yra didelis veidrodis.

Jei norite sekso iš „meilės“, tai geriausiai eiti pas ištekėjusią. Ir pamylės, ir pakalbės apie politiką, ekonomiką ir, svarbiausia, skaniai pamaitins.

Jei norite eilinio greituko... Na, tada geriau į kumštį ar į lovą pas žmoną. Kam slapstytis, vargti, „kadrinti“, pirkti pigų kokteilį, vaidinti nevedusį ir kažkur koridoriuje, prie medžio, mažame kambarėlyje, kuriame už sienos kažkas knarkia per penkias minutes „apsiforminti“ ir net nenusiprausus, nepailsėjus bėgti lauk. Na, nebent tik dėl skaičiaus, nes yra tokių, kuriems rūpi tik skaičius.

Na, o jei norite būti asilais, tai susipažinkite su tokia pagyrūne, kuri lyg indėnė medžioja vedusius vyrus ir kolekcionuoja jų skalpus. Tokių viena kita, bet patikėkite, gerbiamieji, paprastai iš tokios lovoje – jokios ypatingos naudos. Nepavartysi, nepašokdinsi, o turėsi elgtis kaip su sintetine lėle Barbe.

Na, nebent guos jūsų pačių padovanotų kvepalų kvapas. Ar verta! Juk jos į žmonas vis tiek neimsite. Už tuos pinigus graži ir profesionali prostitutė taip pamylės, kad namo skrisite kaip ant sparnų ir, svarbiausia, jokių ragų.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.