Mylimo vyro išdavystė pasuko gyvenimą – to norėtų kiekviena

Neištikimybės istorijos skaudžios, ir manoji buvo tokia. Dukrai tebuvo dveji... O jis – pirmoji meilė, vienintelis. 4 metus draugavome.

Tiesiog gyvenu su patikimu žmogumi, matyt, Dievas man jį atsiuntė, išgelbėjo nuo vienatvės, sąmyšio...<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tiesiog gyvenu su patikimu žmogumi, matyt, Dievas man jį atsiuntė, išgelbėjo nuo vienatvės, sąmyšio...<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Man nebuvo kas pataria. Tiesiog nedrįsau savo skausmu dalintis.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Man nebuvo kas pataria. Tiesiog nedrįsau savo skausmu dalintis.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Sandra

Mar 6, 2016, 6:08 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 1:30 PM

Kai vyras skaudina, patarti moteriai būtinai reikia. Man nebuvo kas pataria. Tiesiog nedrįsau savo skausmu dalintis. Net su artimiausiais žmonėmis, nes galvojau, kad tik aš pati galiu priimti sprendimą. Maniau, juk nieks į širdį neįlįs ir nežinos, kas ten darosi, kaip ji plyšta.

Dabar galiu pasakyti: praėjo daugiau kaip 20 metų, ir vis dar su skausmu viską prisimenu, bet džiaugiuosi, kad jį palikau. Jei to būčiau nepadariusi, dabar neturėčiau to, ką turiu.

O turiu tikrą gyvenimo draugą ir dar bendrą sūnų (nors mano dukrą jis myli ir ja rūpinasi daugiau nei tikrasis tėtis). Žodžiu, vienos durys užsidarė, atsivėrė naujos – į šviesą. Ir jokio pažeminimo, jokių nesusipratimų. Tiesiog gyvenu su patikimu žmogumi, matyt, Dievas man jį atsiuntė, išgelbėjo nuo vienatvės, sąmyšio...

Nebijokit keisti savo gyvenimo. Juk dabartinė padėtis žemina, jūs kenčiate, ir vis tiek vieną dieną viskas baigsis. Negi miegosite trise... Padėkite tašką ir išdidžiai pasitraukite. Nelaukite, kol paprašys lovoje pasislinkti. Nelaukite, kol dar viena „madam“ susiveš į jūsų bendrus namus savo daiktus...

Skirtis sunku, bet taip gyventi, kaip dabar gyvenate, išvis neįmanoma. Pamatysite, kaip pasidarys lengva. Vieną kartą kaip reikiant išsiverksite ir akmuo nukris. Nukris visam laikui. Ateis palengvėjimas, prasidės naujas gyvenimas. Dabar tuo netikite, bet taip bus. Jūsų laukia kur kas gražesnė ateitis. Aš iš pradžių irgi tuo netikėjau.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.