Nutarė daugiau vyrų neturėti – tokio gyvenimo nelinkėtų niekam

Tikiuosi, kad mano istorija padės bent vienai moteriai neklausyti davatkiškų patarimų, jei nutiks taip, kad jai teks skirtis. Man 40  metų. Aš turėjau du vyrus ir dabar gyvenu su trečiu. Daug kam vien tai gali atrodyti visiška paleistuvystė, bet prieš darydami išvadas – paklausykite.

Viską pati, viską viena, viskas sunku. Pradėjau išgėrinėti, maltis bohemiškose kompanijose<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Viską pati, viską viena, viskas sunku. Pradėjau išgėrinėti, maltis bohemiškose kompanijose<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Dabar gyvenu su trečiuoju vyru ir jaučiuosi laiminga.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Dabar gyvenu su trečiuoju vyru ir jaučiuosi laiminga.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Vaida

Mar 28, 2016, 11:07 PM, atnaujinta May 31, 2017, 8:32 AM

Pirmas vyras – pirmoji mano karšta meilė. Susituokėme vos baigę mokyklą, iškart sužinojau, kad laukiuosi. Iš laimės žemės po kojomis nejaučiau. Gal dėl to, kad susituokėme labai jauni, po penkerių metų santuokos pagavau jį su meiluže. Žmogus buvo neišsilakstęs, neišragavęs moteriškos meilės – tą suprantu dabar, bet anuomet plyšo širdis.

Viduje taip skaudėjo, kad buvau kaip zombis, kuris daugiau nieko nebegali pajausti.

Atsitiesti man padėjo buvusio vyro geriausias draugas. Jis seniai mane slapta mylėjo. Sunkią akimirką jis buvo mano atrama ir geriausias draugas. Mintyse sau buvau pasakiusi, kad jeigu gerbėjas sutars su mano sūnumi ir tarp jų atsiras ryšys – ištekėsiu. Taip ir atsitiko.

Ar jaučiau aistringą ir liepsnojančią meilę? Tikrai ne, bet jo meilės užteko mums abiem. Jei ne jis, aš turbūt būčiau išprotėjusi ar prasigėrusi. Baisu dabar pagalvoti.

Tačiau ir antroji santuoka baigėsi. Ji truko vienuolika metų. Deja, paskutinius dvejus metus beveik nebendravome, nes vyras emigravo uždarbiauti į užsienį. Tada pasakiau sau pačius kvailiausius žodžius: „Daugiau jokių vyrų. Viskas – darau pertrauką bent keleriems metams.“

Va tada ir prasidėjo.

Po šitų skyrybų man liko mažas verslas Lietuvoje – grožio salonas. Mokesčiai milžiniški, kirpėjas vis pagaudavau vagiant šampūnus, jos nuolat tarpusavyje pykdavosi – buvo labai daug streso. Aš pati dirbau neskaičiuodama valandų. Kadangi asmeniniame gyvenime buvau „padėjusi kryžių“, teigiamų emocijų nebuvo iš kur pasisemti.

Viską pati, viską viena, viskas sunku. Pradėjau išgėrinėti, maltis bohemiškose kompanijose, kol pašlijusi sveikata mane sustabdė. Supratau, kad reikia keist gyvenimą.

Pardaviau saloną, pradėjau dirbti individualiai. Užsiregistravau pažinčių portale ir pradėjau vaikščioti į pasimatymus. Jaučiausi vėl gyva, net susigundžiau sveika mityba. Su malonumu pradėjau sportuoti, pasijutau moterimi, kuri patinka vyrams. Dabar gyvenu su trečiuoju vyru ir jaučiuosi laiminga.

Todėl visoms noriu patarti: jei vieni santykiai nepavyko, neuždarykite durų naujiems, palikite bent mažą plyšį naujai laimei. Net jei ta laimė – jau trečia gyvenime. 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Kada normalu po skyrybų pradėti naujus santykius – išsamiai pasakoja psichologas Tomas Lagūnavičius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.