Nuo mirties spruko autobusu, jame apsidairiusi – nustėro

Esu čekė, tai atsitiko Prahoje. Mane bandė išprievartauti autobuso stotelėje. Žiema, aštunta vakaro, tamsu, autobusas vėlavo. Žmogus aiškiai jautė neapykantą moterims, turbūt ką tik mergina apleido ar panašiai.

Prisimenu, baisiausia buvo, kai aš ką tik supratau, kad vis dėlto nemirsiu, o tada pradėjau dairytis aplinkui.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Prisimenu, baisiausia buvo, kai aš ką tik supratau, kad vis dėlto nemirsiu, o tada pradėjau dairytis aplinkui.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Po įvykio nuošalioje stotelėje moteris negalėjo atsigauti 5 metus.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Po įvykio nuošalioje stotelėje moteris negalėjo atsigauti 5 metus.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Marta

Apr 28, 2016, 9:55 AM, atnaujinta May 27, 2017, 9:00 AM

Dėvėjau storą paltą, kelnes, stovėjau ir laukiau autobuso. Nebuvo, kur bėgti: pramoninis rajonas, man paskambinus, policija būtų anksčiausiai po penkių minučių atvažiavusi, o penkios minutės šiuo atveju – viskas.

Mano savigarba buvo aukšta, mano draugai visada buvo normalūs, geros širdies vyrai. Paskui savigarba krito iki nulio.

Nebuvau „iki galo“ išprievartauta, nes autobusas atvažiavo, ir man pasisekė pabėgti ir įlipti. Šaukė žmogus man iš paskos į autobusą baisiausius keiksmažodžius.

Prisimenu, baisiausia buvo, kai aš ką tik supratau, kad vis dėlto nemirsiu, o tada pradėjau dairytis aplinkui ir supratau, kad žmonės autobuse aiškiai mane laikė isteriška mergina, kuri nemoka ginčų namie spręsti.

Skaičiau komentarus prie rašinio, kur vyras išprievartavo merginą. Kai kuriuose komentaruose rašoma apie malonumą. Tai galiu pasakyti: tam tikrą susijaudinimą jaučiau, bet neigiamą – tokį, lyg žiūrint siaubo filmą. Bet koks teigiamas susijaudinimas turėtų padėti ištrinti neigiamas emocijas ir kovoti su stresu ir depresija.

Bet jeigu prisiminus didžiausią savo gyvenime susijaudinimą jums norisi vemti, imate bijoti, tampate tarsi pilki. Ir žmonės jaučia, kad bijote laisvai jausti, pradeda jus laikyti nuobodžiais arba pasąmoningai nori jus skriausti. Ir patinkate vyrams, kurie jaučia, kad jiems nesugebėsite pasipriešinti.

Prireikė penkerių metų, kol man pavyko atleisti ir nebebijoti.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.