Kompiutery ieškojo, ką slepia vyras. Rado daugiau, nei tikėjosi

Anądien, kaip ir kiekvieną sekmadienį, pasidariau kavos ir prisėdau prie kompiuterio. Mane buvo apnikusi keista nuojauta. Dar santykių pradžioje buvau pagavusi vyrą besilankant pažinčių svetainėse. Paskui tai liovėsi. O pastaruoju metu jis pradėjo slėpti mobilųjį telefoną, kompiuterį... Vengė rodyti, kuo prie kompiuterio užsiima. 

Kreipiuosi į vyrus. Geriau galvokite, kaip nustebinti savo moterį ir pasirūpinkite savo vaikais, o ne ieškokite nuotykių!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kreipiuosi į vyrus. Geriau galvokite, kaip nustebinti savo moterį ir pasirūpinkite savo vaikais, o ne ieškokite nuotykių!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ar galvojau apie skyrybas? Nežinau. Yra jausmai, prisirišimas. Iš esmės gal ir gaila mesti žmogų. Gyvename vildamiesi, kad viskas susitvarkys.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ar galvojau apie skyrybas? Nežinau. Yra jausmai, prisirišimas. Iš esmės gal ir gaila mesti žmogų. Gyvename vildamiesi, kad viskas susitvarkys.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rasa

May 14, 2016, 7:25 PM, atnaujinta May 25, 2017, 2:11 PM

Jaučiau, kad kažkas ne taip. Toji nuojauta man pakuždėjo, kad turiu užsiregistruoti pati. Tam, kad įsitikinčiau, kaip yra dabar. 

Ir nuojauta neapgavo – pamačiau ten savo vyrą. Bet jis buvo paskelbęs neteisingą savo amžių, kitą šeimyninę padėtį. Įtarimų kilo ir anksčiau, bet niekada netikrinau jo daiktų. O štai šį kartą pakako įsijungti kompiuterį. Smulkiau pasidomėjusi radau tokių susirašinėjimų... Neištvėriau ir ištryniau jo anketą. 

Apgailėtinas vaizdas... Ne tik savo vyrą ten radau, bet dar ir kiek draugų bei pažįstamų. O jie yra vedę, turi vaikų. Ar pasakiau apie tas anketas jų žmonoms? Ne. Nesikišu į svetimus gyvenimus.  

Bet, vyrai, brangieji, kodėl neįvardijate anketoje, kad turite vaikų ir koks jūsų tikrasis amžius?.. Viskas paremta melu. Nuo to jūs geriau jaučiatės?

Kreipiuosi į melagius, sėdinčius pažinčių portaluose ir besiskundžiančius, kokios moterys yra blogos ir kaip gadina gyvenimus.

O ką jūs patys darote? Sėdite ir kvailinate jaunas merginas! Geriau galvokite, kaip nustebinti savo moterį ir pasirūpinkite savo vaikais, o ne ieškokite nuotykių!!!  

Kartais galvoju, gal toks žmogus tiesiog per mažai pamokų gyvenime gavęs? Gal jam reiktų susidurti su pinigus gręžiančia barakuda?

To mano vyras nėra patyręs – gyvename kartu, bet ir pinigus uždirbame abu. Per visą laiką, kiek bendravome, nėra man pirkęs jokių dovanų ar dar ko, nes man to visiškai nereikia. Man svarbiau žmogus, jo vidus.

Bet kaip matau dabar, šio žmogaus vidus supuvęs. Palaikai vyrą jam sunkiomis akimirkomis, padedi, kiek tik gali, o jis pramogauja pažintyse. Liūdna ir skaudu, kad žmogus taip elgiasi. Nors iš šalies atrodo kaip inteligentas, vertinantis šeimą. 

Kai vėliau pasakiau jam, kad viską mačiau, buvau apšaukta. Ir už tai, kad tikrinau, ir už tai, kad ištryniau. O dabar šia tema nekalbame. Aš vis užsimenu, bet jis mane ignoruoja.

Ar galvojau apie skyrybas? Nežinau. Yra jausmai, prisirišimas. Iš esmės gal ir gaila mesti žmogų. Gyvename vildamiesi, kad viskas susitvarkys.

Tarp mūsų – daugiau negu 10 metų skirtumas, turime sūnelį, tad norisi išsaugoti santykius. Viliuosi, kad vyras atsimerks ir pamatys, kiek dėl jo yra daroma, kaip stengiamasi ir koks jis yra mylimas.

Vyrai, vertinkite savo šeimas, nes moterys dėl jūsų daro viską.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.