Apie homoseksualumą paskelbusio Dominyko Vaitiekūno – nesuprantu

Sužinojusi, kad Dominykas Vaitiekūnas, grupės „Liūdni slibinai“ narys ir laidų vedėjas, viešojoje erdvėje pradėjo atvirauti apie savo seksualinę orientaciją, nusiminiau. Ir tikrai ne dėl jo seksualinių prioritetų.

Jei tikslas buvo sukelti šaršalą, tai jis buvo pasiektas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jei tikslas buvo sukelti šaršalą, tai jis buvo pasiektas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jei tikslas buvo sukelti šaršalą, tai jis buvo pasiektas.<br>T.Bauro nuotr.
Jei tikslas buvo sukelti šaršalą, tai jis buvo pasiektas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Fėja

May 19, 2016, 11:54 AM, atnaujinta May 25, 2017, 2:06 AM

Gėjai manęs neerzina. Tiesą sakant, netgi atvirkščiai, patinka. Nes su jais kur kas mažiau problemų nei su testosteronu trykštančiais heteroseksualiais lietuvaičių mačo.

Gėjai bent jau neapibers moters nepadoriais pasiūlymais, nelaidys šlykščių, su lytimi susijusių replikų, nebandys prisispausti prie nugaros visuomeniniame transporte ir nepuls grabaliotis.

Ir man tikrai nesvarbu, kas su kuo miega. Po svetimas lovas nelandžioju, žvakutės nelaikau.

Tik vieno dalyko nesuprantu – ko iš tiesų siekiama tokiais viešais pareiškimais? Čia pasireiškia dėmesio stoka ar dabar pasidarė madinga pasirodyti „koks aš kitoks negu jūs visi“?

Suprantu – svarbu būti laisvam, galėti ir nebijoti prisipažinti. Tačiau kodėl tą reikia sužinoti ne tik „Facebook“ draugų ratui, bet ir visai Lietuvai?

Spėju, viešas mano pareiškimas „myliu vyrus, gyvent be jų negaliu, noriu, bet neturiu su kuo“ nuskambėtų daugiau nei juokingai. Juokinga būtų, žmonės imtų sukioti pirštą prie smilkinio ir, ko gero, pagalvotų, kad esu nenormali.

Tik vieno dalyko negalėčiau – visaip išvadinta komentaruose (kad ir nepadoria moterimi) negalėčiau paskui skųstis, kaip žiauriai buvo pažeistos mano teisės.

Na, nenoriu aš skaityti apie jūsų lovos reikalus. Kaip nenorėčiau girdėti apie jokios kitos žvaigždės. Koks man, paprastai moteriai, skirtumas, ką jūs veikiate už uždarų miegamojo durų? Nors sienomis laipiokit – jūsų asmeninis reikalas. Laimės jums ir visokeriopos sėkmės.

Jei tikslas buvo sukelti šaršalą, tai jis buvo pasiektas. Tuoj ims burtis isteriški tėvai, klykiantys apie tai, kad tokios orientacijos žmogus negali dirbti su vaikais, nes juos vien savo buvimu ištvirkins. Žinoma, čia totali nesąmonė, bet liaudžiai nieko neįrodysi...

Jei Dominykui tektų palikti LRT eterį, kiltų dar vienas skandalas. Viena vertus, tai neteisinga ir prieštarauja įstatymams, antra vertus, galbūt po paviešintos širdperšos dėl orientacijos šiam jaunuoliui imtų ir atsivertų platesnės karjeros galimybės. Kas ten žino?

Gal prasidės klajonės po pokalbių laidas, kur šią istoriją išgirs ir tie, kas neturi feisbuko ar neskaito interneto portalų. Gal dabar kokį pusmetį šia tema bus kalbama vis iš naujo ir iš naujo.

Vos visiems primiršus, kokia šio vaikinuko orientacija, vėl bus primenama – nagi, žiūrėkit, Dominykas Vaitiekūnas, pasirodo, yra gėjus! Pusmetis, ir apie šį jaunuolį tikrai žinos visi, kas dar nežinojo tokį esant.

Apskritai, visoms žvaigždėms ir žvaigždutėms siūlyčiau savo lovos reikalus pasilikti sau. Kurkit dainas, tapykit paveikslus, grokit ir šokit, siekit aukštumų. Visiems nuo to bus tik geriau.

Talentas lieka talentu, ir visiškai nesvarbu, su kuo lovoje jis vartosi... Na, o jei reikia savireklamos, tada niekuo nepadėsim. Tada visos priemonės geros, nors ir tenka viešai mojuot apatiniais.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.