Apsaugininko poelgis sužavėjo ir kasininkę, ir pirkėją

Kai kurie žmonės skundžiasi ilgomis eilėmis parduotuvėse, kiti – apsaugininkų darbu, o aš norėčiau pasidžiaugti. Vilniaus Markučių mikrorajono „Maximoje“ turime tikrą ir dar labai patrauklų vyrą, kurio poelgis tikrai maloniai nustebino.

Vilniaus Markučių mikrorajono „Maximoje“ turime tikrą ir dar labai patrauklų vyrą, kurio poelgis tikrai maloniai nustebino.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vilniaus Markučių mikrorajono „Maximoje“ turime tikrą ir dar labai patrauklų vyrą, kurio poelgis tikrai maloniai nustebino.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Markučių gyventoja

Jul 23, 2016, 2:45 PM, atnaujinta May 18, 2017, 12:13 AM

Mūsų parduotuvėlėje girtų ir apygirčių lankytojų niekada netrūksta, nes rajonas senas ir pilnas prasigėrusių veikėjų. Ypač rytais. Kaip zombiai vienas paskui kitą sliūkina į parduotuvę ir perka pigius gėrimus, kurie, jų manymu, padeda jų sveikatai.

Taip ir vieną šios savaitės rytą. Užsukau nusipirkti jogurto, stojuosi į eilę. Prieš mane – trys pirkėjai: pirmas vyresnio amžiaus vyras, o už jo du sunkiai aplinkoje besigaudantys sėbrai. Vienas jų gana jaunas. 

Vyresnysis perka kažkokius žalius plastmasinius buteliukus skystalo, o sugėrovų pora – supakuotus 6 bambalius pigaus stipraus alaus.

Kai žaliųjų buteliukų pirkėjas susimoka ir kiša juos į savo krepšį, jaunesnysis apygirtis pirkėjas pradeda kišt į tą krepšį savo nosį. Kad pasiuto tas vyras. Kažką piktai pasakė. 

Jaunesnysis bambalių pirkėjas, matyt, pasijuto įskaudintas: „Tebe što, žalka?“ (liet. tau ką, gaila?)

„Žalka!“, – piktai sušuko žalių buteliukų pirkėjas ir jau atrodė, kad nedaug trūksta – bus paleisti kumščiai. Nesistebėjau per daug tuo, nes girtuoklių konfliktai prie kasų pas mus nėra jokia naujiena.

Bet nustebino kitkas.  Staiga atsilapojo apsaugininko durys su veidrodiniu stikliuku ir jaunas apsaugininkas ryžtingai žengė į konflikto epicentrą. Jaunajam „zombiui“ jis griežtai liepė atsikabinti nuo pirkėjo, greitai susimokėti ir nešdintis lauk. Ir čia pat pastovėjo ir palaukė, kol uodegas pabrukę bambalių pirkėjai uždarė paskui save duris.

„Kodėl nepranešei? Jeigu tik kas, nelauk ir iškart mane kviesk, nes aš galiu ir nepamatyti“, – nueidamas pamokė pardavėją.

Kad jūs būtumėt matę, kaip švytėjo tos jaunutės, girtuoklių priekabes patiriančios kasininkės veidas. Net aš pajutau, kad šypsausi ir jaučiuosi dėkinga už tokį puikų tvarkos palaikymą.

Yra buvę, kad kilus girtuoklių konfliktui ir vienam jų iš nosies pasipylus kraujui, apsaugininkas nuėjo į savo kambarėlį ir pasigirdo spynos klikt.  Tad palyginkite patys.

Taigi norėjau pasidžiaugti, kad yra tokių šaunių jaunuolių, taip puikiai dirbančių savo darbą. Ačiū apsaugininkui ir tikimės, kad jis mūsų neramioje parduotuvėje pasiliks kaip įmanoma ilgiau!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.