Išsipasakojo meilužei apie žmoną ir gavo, ko nusipelnė

Perskaičiau straipsnį „Pro duris nugirsti meilužės žodžiai vyrą tiesiog sutriuškino“, kuriame vyras papasakojo apie savo nelaimingą gyvenimą skųsdamasis moterų savanaudiškumu, ir nesusilaikiau nepakomentavusi.

Neįdomu mums klausytis apie jūsų buvusias ar esamas šeimas ir žmonas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Neįdomu mums klausytis apie jūsų buvusias ar esamas šeimas ir žmonas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Taip, dauguma moterų yra barakudos. Tokiu būdu jos stipresniojo sąskaita nori užtikrinti savo ir savo vaikų gerovę.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Taip, dauguma moterų yra barakudos. Tokiu būdu jos stipresniojo sąskaita nori užtikrinti savo ir savo vaikų gerovę.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ema

Jul 23, 2016, 2:16 PM, atnaujinta May 18, 2017, 12:28 AM

Užkabino ne tiek visoms moterims mestas kaltinimas – visos jūs barakudos, trokštančios pinigų, kiek žodžiai „galėjau jai, savo meilužei, išsipasakoti“.

Ar autorius norėjo pasakyti, kad nuolatos gvildeno su savo meiluže temą „Kokia ta mano žmona negera ir koks tas mano gyvenimas su ja nelaimingas“?

Niekada nesuprasiu taip kvailai besielgiančių vyrų. Kam kitai moteriai pasakoti apie tokius asmeninius dalykus? Kam užkrauti kitai ant galvos savo problemas? Tam, kad atrodytum geresnis, padoresnis, tobulesnis? Ar gal tam, kad pačiam palengvėtų?

Absurdas. Reikia psichologinės pagalbos – kreipkis į psichologą, o ne lėk į svetimą lovą. Kada gi jūs, vyrai, pagaliau suprasite, kad mums, meilužėms ar šiaip draugėms, neįdomus tie jūsų išvedžiojimai ir nusiskundimai?

Neįdomu mums klausytis apie jūsų buvusias ar esamas šeimas ir žmonas. Nerūpi mums, kas kada jus nesąžiningai nuskriaudė ir juo labiau – kodėl. Mes laukiame iš jūsų tik dėmesio, meilės, laimės ir džiaugsmo.

Bet ne, jūs, vyrai, to nematote ir vis lendate į akis su savo dejonėmis, ieškodami paguodos ir pritarimo. Ir tai yra didžiausia jūsų klaida. Nes toks jūsų elgesys vieną dieną nužudo visą aistrą, romantiką ir meilę. Ir tada mes jus arba išmetame kaip atsibodusį žaisliuką, arba išnaudojame, bandydamos išmelžti kuo didesnės naudos.

Būtent taip ir atsitiko autoriui. Jis pasirodė meilužei iš prasčiausios pusės. Prisiskundė ir gavo, ko nusipelnė: meilužė, supratusi, kad jis yra mėmė, nutarė iš jo pasipelnyti išskirdama jį su žmona. Ir jos planas būtų suveikęs, jeigu ne tas nelemtas skambutis.

Ir jis dar drįsta kažką kaltinti, pats būdamas kaltas?! Kaip juokinga!

Patarimas autoriui ir panašiems vyrams – būkite vyrais tikrąja to žodžio prasme. Nerodykite kitoms, kokie esate silpni ir bejėgiai, nemokantys spręsti paprasčiausių problemų. Nesiskųskite ir nejuodinkite kitų moterų! Negailėkite moterims kažkada išleistų pinigų, namų, mašinų! Tikri vyrai tikrai to nedaro! Tikri vyrai žino, kad užsidirbs dar!

Ir tik liurbiai pravardžiuoja žmoną, svajojančią apie geresnį gyvenimą ir ramią ateitį, barakuda. Tik jie tokią pačią svajonę turinčiai meilužei uždeda etiketę – barakuda. Ir ne tik joms. Visoms, kurios nori jaustis saugios, negailestingas nuosprendis – barakudos!

Vaje, koks baisus ir apgailėtinas tų skystablauzdžių vyrų gyvenimas! Nori nemokamos meilės ir negauna!

O kas jums, vyrai, apskritai pasakė, kad meilė būna nemokama? Žiniasklaidos priemonės? Literatūra? Nebūkite tokie naivūs. Už viską šiame gyvenime reikia mokėti. O ypač už gražios moters meilę.

O jeigu jūs to nesuprantate, tai sėdėkite namie! Nes, kaip sakoma, ne jums tas mėlynas dangus ir rožėmis tas klotas kelias. Jums tik sofa, alaus butelis, televizorius ir geriausiu atveju guminė lėlė. Ir daugiau nieko!

P. S. Taip, dauguma moterų yra barakudos. Tokiu būdu jos stipresniojo sąskaita nori užtikrinti savo ir savo vaikų gerovę. Ir laikas jau su tuo, vyrai, susitaikyti ir liautis zyzti. Geriau eikite dirbti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.