Auksinis mokinės atradimas: per 2 mėn. matematikos balai šoko nuo 4 iki 8

Perskaičiau dvyliktokės rašinį, kuriame ji skundėsi, jog nesupranta matematikos ir baiminosi, kad privalomas šio dalyko egzaminas sugadins ateitį.

Vieno ar kito dalyko nesuprantantiems mokiniams nebūtina samdyti korepetitoriaus – galima gauti kokybiškos pagalbos visiškai nemokamai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vieno ar kito dalyko nesuprantantiems mokiniams nebūtina samdyti korepetitoriaus – galima gauti kokybiškos pagalbos visiškai nemokamai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius

Oct 30, 2016, 2:02 PM, atnaujinta May 9, 2017, 10:15 PM

Norėčiau pasakyti tai merginai ir visiems kitiems moksleiviams, kad nebūtina papildomai samdyti korepetitorių. Nueikite į JAV įsteigtą internetinę svetainę „Khan Academy“.

Tai yra puikus puslapis, totally free of charge (visiškai nemokamas-Red.), kuriame yra pamokos apie faktiškai bet ką – nuo matematikos iki astrofizikos.

Tad matematikos tikrai galima pasimokyti ten, o paaiškina taip, kad neįmanoma nesuprast. Vienintelis barjeras galėtų būti anglų kalbos žinių stoka. Temų yra begalė. Patys pasižiūrėkit, jei įdomu.

Mano pusseserės mergaitė - I shit you not (nemeluoju-Red.) – pakilo nuo 4 iki 8 balų iš matematikos per porą mėnesių, kai pradėjo mokytis tame puslapyje.

Pasidalinkite šiuo patarimu, tai tikrai galėtų pagelbėti daugumai moksleivių (pasiturinčių ar ne) išmokti ko tik nori, jei tik sunkiau sekasi. Į „Khan Academy“ svetainę galite patekti paspaudę čia.

Geros dienos!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.