Kai jauna žmona pamatė, ką vyras daro jai snaudžiant, vos neapsiverkė

Sveiki. Susidūriau su tokia situacija, kad nežinau, ką daryti. Paklausiu tiesiai – ar normalu, kad vyras bendrauja su buvusiomis?

Ar normalu, kad vyras bendrauja su buvusiomis?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ar normalu, kad vyras bendrauja su buvusiomis?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Klausiu, kas ta Laura, sako, tokia panelė. Klausiu, kokia panelė, sako, draugė. Kas per draugė?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Klausiu, kas ta Laura, sako, tokia panelė. Klausiu, kokia panelė, sako, draugė. Kas per draugė?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Dovilė

Oct 31, 2016, 6:25 PM, atnaujinta May 9, 2017, 8:25 PM

Neseniai ištekėjau. Dar derinamės vienas prie kito, todėl suprantu, kad gal tiesiog per smarkiai reaguoju. Žinau, kad jeigu papasakočiau apie savo nerimą mamai ar sesei, jos viską imtų dramatizuoti. Be to, pažįsta mane ir vyrą, tai nuomonė būtų subjektyvi. Todėl noriu sužinoti nuomonę iš šalies.

Susiklostė taip, kad vyras patirties ir buvusių santykių turi daugiau negu aš, esu jaunesnė. Rimtai draugavo tik su keliomis merginomis, bet visokių simpatijų ir merginų vakarėliuose buvo nemažai. Man tai ne problema, nes praeitis yra praeitis. Bet štai ji ima belstis į mūsų dabartį...

Situacija tokia, kad vyras per mesendžerį (susirašinėjimo programėlė telefone. – Red.) dažnai susirašinėja su savo buvusiomis. Pirmą kartą pamačiau netyčia, kai ant stalo padėto telefono ekrane iššoko burbuliukas – merginos nuotrauka. Paklausiau, kas čia. Sako, kad Laura parašė.

Klausiu, kas ta Laura, sako, tokia panelė. Klausiu, kokia panelė, sako, draugė. Kas per draugė? Seniau susitikinėjom. Ir taip toliau. Manau, esmę supratot.

Paskui tokių panelių atsirado dar dvi, su viena rimčiau draugavęs, o apie kitą sako: „Čia šiaip, nieko nebuvo, tik per vakarėlį mes truputį...“

Klausiau, apie ką jie susirašinėja, sakė, kad tiesiog bendrauja, pakalba apie darbus, šeimas, bendrus draugus ar kokį filmą, pasidalina pokštais. Bandžiau pasakyti, kad man nepatinka toks intensyvus bendravimas su kitom, bet jam tas pasirodė juokinga: „Galvoji, meilužę turiu? Tai gal slėpčiau tuos susirašinėjimus, o ne pasakočiau?“

Gerai, bet jis turbūt neįsivaizduoja, kaip jaučiuosi.

Šlykščiausias jausmas, kai vakare atsigulam miegoti ir jam suvibruoja telefonas. Turbūt manydamas, kad miegu, jis tamsoj įsijungia ir atrašinėja.

Kai praeitą naktį po intymaus buvimo ramiai snaudžiau, o prasimerkusi pamačiau jį su šypsena skaitantį mesendžerį, gerklėj įstrigo toks gumulas... Net nieko nepasakiau, nusisukau nuo jo, apsimečiau, kad toliau miegu ir galvojau, kad tik neapsiverkčiau.

Nenoriu daugiau nieko jam sakyt, kad nepasirodyčiau per daug pavydi. Vakarais niekad po darbo neužtrunka, savaitgalius leidžiam kartu, su draugais eina nebent į kokį krepšinį – tikrai neįtariu jo neištikimybe. Bet ar tai, kas vyksta, nepanašu į moralinę neištikimybę? Kodėl bendrauti būtent su merginomis, būtent su buvusiomis?

Šitokios situacijos... Ar aš per jautriai žiūriu ir viskas gerai? Ar priešingai – kita jau būtų sudaužiusi tą jo telefoną? Esu sutrikusi. Gal galite patarti, kaip man reaguoti, kaip elgtis?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.