Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Užtikęs mylimąją vyras gėdijosi tai pasakoti net draugams

Mūsų šeima pažįsta viena jauną vyrą, kuris dirba kartu su manuoju. Toje darbovietėje didesnę dalį kolektyvo sudaro vyrai. Yra ten ir dirbančių moterų, bet visai nedaug. Todėl kiekviena ten dirbančioji jaučiasi princese.

Yra ten ir dirbančių moterų, bet visai nedaug. Todėl kiekviena ten dirbančioji jaučiasi princese.<br>"123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Yra ten ir dirbančių moterų, bet visai nedaug. Todėl kiekviena ten dirbančioji jaučiasi princese.<br>"123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Nuėjęs į nurodytą vietą su ta nelemta dovana, jis savo merginą surado. Tačiau geriau jau būtų neradęs.<br>"123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Nuėjęs į nurodytą vietą su ta nelemta dovana, jis savo merginą surado. Tačiau geriau jau būtų neradęs.<br>"123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ema

2016-11-28 21:03, atnaujinta 2017-04-16 22:16

Moterų ypatingą padėtį pabrėžia dar ir didelė darbuotojų kaita. Kiekvienas į kolektyvą atėjęs vyras tiesiog užbombarduoja komplimentais. Moterys ten keičiasi taip pat dažnai.

Viena iš naujų darbuotojų sužlugdė mūsų draugo gyvenimą. Ir ne tik sužlugdė. Ji sutrypė jo pasitikėjimą moterimis apskritai.

O prasidėjo viskas taip gražiai ir nekaltai – nuo draugystės, pavirtusios meile.

Mes su vyru labai džiaugėmės matydami, koks mūsų pažįstamas yra laimingas. Tikėjomės, kad jis pagaliau rado savo taip ilgai ieškotą antrąją pusę ir sukurs gražią šeimą.

Džiaugėmės ir dėl tos merginos. Ne kiekvienai pasiseka gauti tokį gerą, darbštų, rūpestingą vyrą. Jų tarnybinis romanas truko apie pusmetį.

Mano vyras dažnai namuose pasakodavo, kaip gražiai mūsų pažįstamas rūpinasi savo mylimąja: apipylė ją dėmesiu, dovanomis ir gėlėmis. Lepino kaip išmanė. Visi aplinkui pavydėjo tokios meilės.

Tačiau po pusmečio aistringas romanas netikėtai užgeso. Nuo klausimo, kas tarp jų atsitiko, mūsų draugas išsisukinėjo. Tiesiog atsakydavo: „Nesutapo charakteriai“.

Po kurio laiko mano vyras manęs netikėtai paklausė, ar aš žinau, kodėl tas mūsų draugas išsiskyrė su savo mergina.

Paaiškėjo, kad jis ją darbe užtiko besimylinčią su dviem mūsų kolegomis darbo metu.

„Kaip taip? – nustėrau. – Darbo metu? Kur?“

Pasirodo, mūsų pažįstamas vyrukas, eilinį kartą norėdamas nustebinti savo išrinktąją, nupirko jai dovaną ir nusprendė įteikti ją darbo metu.

Neradęs jos darbo vietoje, pradėjo jos ieškoti. Kažkas jam pasakė, kad ją paskutinį kartą matė einančią į pagalbines patalpas. Nuėjęs į nurodytą vietą su ta nelemta dovana, jis savo merginą surado.

Tačiau geriau jau būtų neradęs.

Jis ją užtiko besimylinčią iškart su dviem vyrais. Tai buvo jų bendradarbiai.

„Ir kaip, – klausiu savo vyro, – jis sureagavo? Sumušė visus?“

„Ne. Tiesiog apsisuko ir nuėjo.“

„O ką ta mergina?“ – nesiliauju klausinėjusi.

„Nieko, – sako jis. – Bandė taikytis. Aiškino, kad jis ne taip viską suprato. Bet jis nesileido į kalbas ir pasiuntė ją velniop.“

„O kaip tie kolegos, kurie dalyvavo procese? – nenurimstu. – Kaip jie galėjo žiūrėti savo bendradarbiui į akis? Juk jie žinojo, kad pora draugauja. Kad tarp jų yra meilė.“

„Kas jiems, – patraukė pečiais mano vyras. – Jie nesijaučia kalti. Jei mergina sutiko, tai jie ir užlipo.“

Nieko sau kolegos! Nė už ką nenorėčiau su tokias dirbti. Dviese „tvarko“ už akių savo bendradarbio mylimąją ir jaučiasi kuo puikiausiai!

Mane ši istorija sukrėtė. Pasaulis išprotėjo. Jokios moralės! Kaip šitaip galima? Merginos, ar jums yra kas nors švento?! O jums, vyrai???

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.