Atstumtas prancūzas lietuvei atkeršijo taip, kad prisimins visą gyvenimą

Noriu, kad moterys žinotų, ko iš užsieniečių vyrų galima tikėtis ir būtų pasiruošusios. Mane tiesiog pašiurpino išgirsta pažįstamos moters istorija apie Lietuvoje gyvenantį užsienietį, kuris, užsinorėjęs lietuvaitės, sau leidžia viską.

Jauna moteris sulaukė negailestingo užsieniečio keršto.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Jauna moteris sulaukė negailestingo užsieniečio keršto.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vaida

Dec 29, 2016, 10:03 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:13 PM

Iš Prancūzijos atvažiavęs vyras įsimylėjo jauną moterį, dvigubai jaunesnę už patį. Ir verslų jis turi, ir pinigų, ir su politikais bičiuliaujasi. Matyt, viską galintis pasijautė. O štai mano kolegė juo nesusižavėjo, atstūmė ir sužeidė jo, taip sakant, vyrišką išdidumą.

Ir nieko keisto, mergaitė graži, iš geros šeimos, išsilavinusi, studijas baigusi Prancūzijoje, kur jis ją ir pamatė. Jos tėveliai iš bajorų, ir joje ta vidinė inteligencija jaučiasi.

Gyveno jauna moteris su draugu gražų gyvenimą, rūpinosi vaikučiu, kaip saulė nušviesdavo aplinkinių gyvenimus savo linksmumu, vidine šviesa ir grožiu.

Tas užsienietis jos niekaip nesužavėjo ir griebėsi paskutinės išeities, įsiviliojo į savo automobilį, kažkuo apsvaigino ir išsivežė į Latviją.

Kol moters draugas ir tėvai ėjo iš proto, jai pavyko pabėgti žiauriai nenuskriaustai – tik besiginant peiliu ją supjaustė.

Kaip taip vyras gali pasielgti, negaliu suprasti. O dabar lyg užgesusi švieselė, supjaustytomis rankomis, net namo bijo grįžti, nuo stipresnio garso krūpčioja…

O kas liūdniausia, tai kad į policiją mano pažįstama neketina kreiptis, tik pamiršti viską nori.

Štai taip sau leidžia elgtis kai kurie vyrai, nesvarbu, ar lietuviai ar prancūzai. Moterys, būkite atsargios su viską gauti pratusiais vyrais, ypač jei jie iš kitų kultūrų, mums svetimų, nes galite labai nukentėti.

O jei kažkas atsitiko, išdrįskite apie tai kalbėti, supraskite, kad visoms moterims padarytumėte gerą darbą viską papasakodamos. Saugokime save, mielosios ir neslėpkime skriaudų.

Galbūt jūs taip pat žinote istorijų, iš kurių galėtų pasimokyti kiti? Pasidalinkite savo pasakojimu. Jūsų laiško laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.