Įsikišo dėl Astos Baukutės skandalo: „Kad taip nutiks, žinojau seniai“

Asta Baukutė yra puiki aktorė, kurios adresu šiomis dienomis buvo išpilta itin daug purvo. Leiskite įsikišti ir šį tą pasakyti.

Skaitytojai pagailo visų puolamos ir darbo netekusios Astos Baukutės.
Skaitytojai pagailo visų puolamos ir darbo netekusios Astos Baukutės.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta

Jan 10, 2017, 6:35 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 10:57 AM

Pirmiausia, su tokiu temperamentu retam pavyksta neprisidaryti bėdos. Tiesą sakant, kad atsitiks kažkas panašaus, žinojau jau seniai.

Prie to seniai vedė dabartinių TV žvaigždžių elgesys ir juokeliai. Tai išties keldavo pasipiktinimą. Neretai su vyru vengdavome pramoginių ir humoristinių laidų, neapsikentę visokių nešvankybių perjungdavome kanalą.

Paskutiniu metu televizijos projektuose dalyvaujantys aktoriai, atlikėjai ir šokėjai dažnai nebetelpa savyje, draskosi, ardosi, bando vieni kitus perrėkti. Pokštai apie antrą galą jau yra norma, nesvarbu, kad balansuoja ties padorumo riba ir neretai reikalauja ženklo „N-18“.

Tai, kas nutiko su A.Baukute, galėjo atsitiktu su bet kuriuo pramogų pasaulio veikėju – Jurijumi Smoriginu, Algiu Ramanausku, Giedriumi Drukteiniu, Mantu Katleriu, Justu Jankevičiumi, Mindaugu Stasiuliu ar kitais aštrialiežuviais TV artistais. Manau, kad tik laiko klausimas, kada visi jie užlips ant to paties grėblio.

Tikrai nesistebėčiau, jei taip elgtis ragina ir drąsina tie patys prodiuseriai ir reitingų skaičiuotojai.

Įdomiausia tai, kad visiems buvo linksma ir juokinga, kai ta laida buvo filmuojama. Tik dabar visi pradėjo rėkti, koks siaubas ir kokia bloga yra A.Baukutė.

Nesu A.Baukutės gerbėja ir nepateisinu jos nusikalbėjimų ne laiku ir ne vietoje, bet su tokiu puolimu žmogų ir prie baisios tragedijos galima privesti.

Man gaila šios darbo netekusios moters, kuriai tenka atremti visus įmanomus kaltinimus.

Esame beprotiškai pikti, užgauliojame vieni kitus ir neatleidžiame suklupus. Palikite jūs tą moterį ramybėje. Ji juk augina keturis vaikus. Ar pagalvojo kas nors apie tai?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.