Vyras liepė laukti gražiai pasipuošus – nuo paruoštos staigmenos keliai linko

Pasimatymai – tai toks nuostabus užsiėmimas, kuris džiugina ką tik susiburkavusias poreles ir jau ilgai kartu esančius įsimylėjėlius.

Pasimatymas Televizijos bokšte šiai porai įsimins visam gyvenimui.<br>Skaitytojo nuotr.
Pasimatymas Televizijos bokšte šiai porai įsimins visam gyvenimui.<br>Skaitytojo nuotr.
Šio pasimatymo skaitytoja nepamirš niekada – minint draugystės jubiliejų mylimasis jai pasipiršo.<br>Skaitytojo nuotr.
Šio pasimatymo skaitytoja nepamirš niekada – minint draugystės jubiliejų mylimasis jai pasipiršo.<br>Skaitytojo nuotr.
Televizijos bokštas porai primins itin romantišką pasimatymą.<br>Skaitytojo nuotr.
Televizijos bokštas porai primins itin romantišką pasimatymą.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Inga

2017-02-12 18:53, atnaujinta 2017-04-10 05:55

Pirmieji pasimatymai visada įsimena labiausiai, juk tai pati pradžia ir pilve skraido drugeliai! Ir jie ten skraido, net jei pasimatymas visai niekuo neįsimintinas pats savaime.

Vėliau, kai žmonės vienas prie kito pripranta, tie drugeliai kažkaip ima ir užmiega. Viskas gražu, viskas puiku, bet net ne visada pasimatymą gali vadinti pasimatymu. Nes, atrodo, kad viskas turi būti taip: restoranas, kinas arba teatras..

Bet būna tokių pasimatymų, kai, pavyzdžiui, manasis – jubiliejinis.

Mano tuometinis dar vaikinas, dabartinis vyras, pakvietė mane į pasimatymą būtent tą dieną, kai šventėme pirmąsias draugystės metines.

Kažkodėl maniau, kad jis net neprisimena, kokia tai diena. Kur vyksim, nesakė. Tik liepė laukti grįžtančio jo po darbo gražiai pasipuošus.

Atvyko mylimasis su nuostabia gėlių puokšte. Pasitiko prie automobilio, pabučiavo, atidarė mašinos dureles ir asistavo tikrai nuostabiai.

Važiavome mes ten, kur aš nė karto dar nebuvau, nors esu vilnietė. Kilome iki pat dangaus ir tiesiogine, ir perkeltine šio žodžio prasme.

Mūsų laukė vakarienė Televizijos bokšto restorane. Vaizdas nerealiai gražus. Visas miestas kaip ant delno. Jauki aplinka, žmonių tą kartą buvo nedaug. Meniu, šampanas, desertas...

Ir štai, jis klaupiasi prieš mane ant kelių prie visų ten esančių žmonių ir delne laiko mažą dėžutę. Širdelė suvirpėjo, keliai sudrebėjo. Ir tie lemtingi mylimojo žodžiai: „Ar būsi mano žmona?“

Jau eina antri metai, kaip esu laiminga žmona ir mama. Linkiu kiekvienai merginai sutikti tokį vyrą, kuris jas gerbs, mylės, kuris bus puikus draugas, vyras ir tėtis.

Šis pasakojimas dalyvauja lrytas.lt konkurse „konkursas-pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"="">konkursas-pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"" target="_blank">Pasimatymas, kurio niekada nepamiršiu„. Jūs taip pat papasakokite savo įsimintiniausio pasimatymo istoriją ir artėjančios Valentino dienos proga laimėkite puikų prizą!

Geriausios istorijos autoriui atiteks „Napsie“ čiužinys (160x200 cm), kurio vertė 469 eurai! Tobulas čiužinys. Taškas.

Siųskite savo istorijas ir nuotraukas apie įsimintiniausią pasimatymą, kurio metu galbūt sutikote savo gyvenimo žmogų, susižadėjote, susituokėte, drauge išgyvenote kvapą gniaužiančių akimirkų.

Pasidalinkite savo įspūdžiais ir prisiminimais, kur praleidote tą dieną, kokia nuotaika jus lydėjo. Papasakokite, kaip sekėsi organizuoti pasimatymą ar kaip kilo mintis paminėti jį būtent taip, kad nepamiršite visą gyvenimą. Būtinai pasidalinkite ir nuotraukomis!

Pasakojimų ir nuotraukų apie įsimintiniausią pasimatymą laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.