Po merginos neištikimybės vos atsitiesė, bet sulaukė dar žiauresnio jos smūgio

„Ji vėl susirado kažkokį vyrą“, – nuoširdžiai guodžiasi vaikinas, kadaise 10 kilometrų naktį per lietų pėdinęs iki savo mylimosios namų durų.

Vaikinas pas mylimąją bėgo per lietų 10 kilometrų, tačiau ji pasielgė negailestingai.<br>„Vida Press“ asociatyvioji nuotr.
Vaikinas pas mylimąją bėgo per lietų 10 kilometrų, tačiau ji pasielgė negailestingai.<br>„Vida Press“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jonas Valaitis

2017-02-14 18:36, atnaujinta 2017-04-10 02:36

Šią meilės istoriją vaikinas papasakojo vienoje Lietuvos interneto pokalbių grupėje.

Įsiplieskė meilė

Istorija prasidėjo kaip ir daugelis kitų. Iš pradžių buvo šilti pasisėdėjimai prie kavos, vėliau – švelnūs pasiglaustymai, o galiausiai viskas peraugo į aistringą meilę. 

Nors mergina turėjo dukrytę, vaikinui tai visiškai netrukdė. Net priešingai – jis tikino su vaiku susibendravęs.

„Man vaikai labai patinka, tad su ta mergyte labai susidraugavome. Pradėjau vežioti ją į darželi, vaikščioti kartu į visokias šventes ir panašiai.

Kai susipažinau su draugės mama, kartu važiuodavau padėti jų šeimai ūkininkauti į kaimą“, – apie idiliškų santykių pradžią interneto forume pasakojo jis.

Sakoma, kad jei juoda katė perbėga skersai kelią – lauk nelaimės. Panašu, kad šiai porai sutrukdė ne katė. Greičiau jau kitas vaikinas. Nauja simpatija greitai atšaldė įsplieskusią meilę.

Į pasimatymus – palikusi vaiką

Įdomu tai, kad išbėgdama į pasimatymus su nauju mylimuoju, buvusiam vaikinui ji palikdavo prižiūrėti savo dukrytę.

„Pradžiai ji paprašydavo vaiką pažiūrėti parai, po to laikas vis ilgėjo ir ilgėjo, kol vieną kartą ji po savaitės grįžo ir vėl paprašė pažiūrėti vaiką“, – apie neįprastą merginos elgesį rašė jis.

Vaikinas ir mergina tąkart susipyko. Stipriai. Tad santykiai nutrūko it pernelyg įtempta styga.

Pėsčiomis – 10 kilometrų lyjant

Bet naujoji meilė merginai kainavo daug ašarų. Ir štai – naktis. Lietus skalbia veidą. Bet už 10 kilometrų laukia išsiilgusi mylimoji. Buvusį vaikiną iki verkiančios merginos namų atpūtė kone patys jausmai.

„Tuo metu pas mane buvo sunkus gyvenimo tarpsnis: nei darbo, nei pinigų, mašina sugedusi. O ji paskambino ir maldavo, kad atvykčiau pas ją. Aš ilgai negalvojęs šokau į batus ir naktį dešimt kilometrų per lietų skubėjau pas ją“, – rašė jis.

Pora susitaikė, jų santykiai atšilo ir vėl įgavo romantišką atspalvį. Gerėti ėmė ir vaikino finansinė padėtis. Jis susirado gerai apmokamą darbą.

Tačiau vargu ar viskas išties buvo taip idiliška, kaip galėjo pasirodyti iš šalies. Mat šalia merginos ėmė vėl sukiotis kitas vaikinas ir ji neliko abejinga. Galiausiai poros santykius vėl perskrodė išsiskyrimas.

Viską prarado

„Pradėjau gerti mėnesiais. Viską praradau: darbą, artimus žmones, savo butą. Tada ji vėl atsirado mano gyvenime ir ėmė traukti mane iš to liūno. Jai pavyko – aš vėl pradėjau stotis ant kojų“, – rašė jis.

Galiausiai pagalbos prireikė ir pačiai skolose pradėjusiai skęsti merginai.

„Pradėjau jai duoti pinigų, po to įdarbinau savo darbe. Ji rado ir antrą darbą. Na, ir ką, prieš kelias dienas sužinojau, kad ji vėl susirado kažkokį vyrą...“ – apmaudo neslėpė vaikinas.

Skaitydami tokią vaikino meilės istoriją internautai išdėjo merginą į šuns dienas. Patarinėjo mesti ją per bortą ir pamiršti, nes visos vaikino problemos – tik dėl šių sudėtingų santykių.

O vienas pokalbių grupės lankytojas tiesiai šviesiai pareiškė, kad rimtos panelės ir nežiūri į taip besielgiančius vyrus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.