Senoje nuotraukoje iš praeities išvydo savo ateitį – tik pati dar to nežinojo

Pradėsiu nuo to, jog į pasimatymus niekada nevaikščiojau, kurioziškų situacijų nepatyriau, užtat man gyvenimo vyrą skyrė likimas. Gal net ne likimas, o nuotrauka iš praeities!

Pažvelgusi į senelio fotografiją mergina tik po daugmetų suprato, kad vieną dieną ji taps pranašiška.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Pažvelgusi į senelio fotografiją mergina tik po daugmetų suprato, kad vieną dieną ji taps pranašiška.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Senoje nuotraukoje iš praeities išvydo savo likimą – tai suprato po daug metų.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Senoje nuotraukoje iš praeities išvydo savo likimą – tai suprato po daug metų.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Jurgita

2017-02-16 23:02, atnaujinta 2017-04-09 22:14

Bet apie viską iš pradžių. Dar būdama moksleivė, kartą varčiau senas močiutės fotografijas su tikslu prisirinkti šeimos nuotraukų ir sudaryti savo šeimos genealogijos medį. Šiaip sau.

Nuotraukų prisirinkau, o dėmesį labiausiai prikaustė viena iš jų: į mane žvelgė du pusamžiai vyriškiai, nufotografuoti vienas šalia kito.

Tamsesnįjį pažinau, nes tai buvo mano šviesios atminties senelis, kurį gyvą paskutinį kartą teko regėti, kai man buvo vos septyneri.

O štai antrasis – smėlio spalvos akimis ir išraiškingomis lūpomis – nepažįstamas, bet iš pažiūros mielas ir malonus vyriškis. Nieko neklausinėjusi nusprendžiau, jog tai senelio brolis.

Ėjo metai, sulaukiau pilnametystės, su šeima persikraustėme į tėvų gimtąsias vietas. Su naujomis draugėmis pradėjau lankytis to pačio kaimelio šokiuose, kur susipažino ir mano tėvai.

Netrukus užmezgiau pažintį su smėlio spalvos akis ir išraiškingas lūpas turinčiu vaikinu, kuris patraukė savo paprastumu ir dėmesingumu.

Vos po kelių savaičių pažinties naujasis pažįstamas pakvietė kartu su juo dalyvauti giminaitės vestuvėse. Tąkart teko apsilankyti ir jo paties namuose.

Įsivaizduokite, koks buvo nustebimas, kai vaikino namuose ant sienos išvydau man puikiai ir seniai pažįstamą veidą – žmogų iš nuotraukos!

Paaiškėjo, jog tai draugo tėtis, deja, taip pat, kaip ir senelis, jau iškeliavęs Anapilin. Ir abu vyriškiai buvo draugai! Nuojauta kužda, jog būtent tie du žmonės iš mano pamėgtos nuotraukos tąkart ir suvedė mus tam, kad sukurtume šeimą.

Štai, jau šešiolika metų mudu su vyru einam bendru gyvenimo keliu, auginam vaikučius ir kartas nuo karto prisimenam du mums svarbius vyrus iš tos senos fotografijos.

Šis pasakojimas dalyvauja lrytas.lt konkurse „pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"="">pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"" target="_blank">Pasimatymas, kurio niekada nepamiršiu„. Jūs taip pat papasakokite savo įsimintiniausio pasimatymo istoriją ir artėjančios Valentino dienos proga laimėkite puikų prizą! 

Geriausios istorijos autoriui atiteks „Napsie“ čiužinys (160x200 cm), kurio vertė 469 eurai! Tobulas čiužinys. Taškas.

Siųskite savo istorijas ir nuotraukas apie įsimintiniausią pasimatymą, kurio metu galbūt sutikote savo gyvenimo žmogų, susižadėjote, susituokėte, drauge išgyvenote kvapą gniaužiančių akimirkų. 

Pasidalinkite savo įspūdžiais ir prisiminimais, kur praleidote tą dieną, kokia nuotaika jus lydėjo. Papasakokite, kaip sekėsi organizuoti pasimatymą ar kaip kilo mintis paminėti jį būtent taip, kad nepamiršite visą gyvenimą. Būtinai pasidalinkite ir nuotraukomis!

Pasakojimų ir nuotraukų apie įsimintiniausią pasimatymą laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.