Internetu įsigijo apetitą mažinančių papildų ir suskubo perspėti moteris

Sveiki,noriu įspėti žmones, kad nepatektų į mano situaciją. Perskaičiau internete reklamą apie produktą, kuris padeda ne tik numesti svorį (net 10 kg. per mėnesį), bet ir sumažina kraujospūdį, cukrų, holesterolį, apetitą, skatina virškinimą, medžiagų apykaitą ir dar daugybė gerų poveikių.

Lieknėjimo papildus išbandžiusi pirkėja liko nusivylusi jų poveikio.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Lieknėjimo papildus išbandžiusi pirkėja liko nusivylusi jų poveikio.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vitalija

2017-04-01 12:40, atnaujinta 2017-04-06 18:32

Nors kaina nemaža (57 eurai mėnesiui), nutariau išbandyti, tuo labiau, kad skelbiama – nėra jokios rizikos – nepasiekus rezultatų, bus 100 procentų grąžinti pinigai be jokių išlygų, jei atsiųsi ir tuščią pakuotę.

Po mėnesio nebuvo jokio rezultato – tik sutriko virškinimas. Paprašiau grąžinti pinigus. Čia ir prasidėjo: nors ant gauto paketo buvo siuntėjo adresas Vilnius, Panerių 37, tuščią pakuotę nurodė siųsti į Varšuvą (kainavo dar apie 4 eurus).

Parašė, jog minėtu adresu yra kurjerių kompanija. O siaube, kurjeriai reklamuoja ir parduoda papildus, paskui paneigė, kad jie ne kurjeriai. Paklausiau, kas tada yra jie, tie, kurie man atsiuntė produktą, paprašiau nurodyti firmos pavadinimą, adresą, telefoną, bet nesulaukiau nei adreso, nei pinigų. Vadinasi, dirba neteisėtai, slepiasi.

Internete pilna skelbimų apie įvairiausius papildus, vaistus nuo visokių negalių. Nejaugi tai niekam nerūpi, ar jie veikia teisėtai, ar tie vaistai registruoti Lietuvoje, ar nepakenks. Juk nemažai yra pas mus kontroliuojančių instancijų, ar joms tai neprivalu?

Nesiimu teigti, kad man gerti papildai niekam nepadėjo, žmonės skirtingi, daug teigiamų atsiliepimų, bet dabar jau nepatarčiau patikėti savo sveikatos kažkokiai įsislaptinusiai firmelei, kuri nevykdo savo įsipareigojimų. Ir jeigu tas produktas yra toks stebuklingas, kodėl jo nėra vaistinėse? Netikėkite aklai reklama, dažniausiai tai nesąžiningas verslas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.