Triukšmingų įsimylėjėlių ryte laukė saldus pavydžios kaimynės kerštas

Gyvenu Vilniuje, su draugu nuomojuosi butą Antakalnio rajone. 

 Poros nelaimei, už jų sienos gyveno triukšmo nemėgstanti kaimynė.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Poros nelaimei, už jų sienos gyveno triukšmo nemėgstanti kaimynė.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ringailė

May 16, 2017, 8:46 PM

Sovietinio palikimo daugiabučiuose kaimynai paslapčių neturi. Ir visai nebūtina šūkauti. Užtenka nusičiaudėti ir garsas jau keliauja pro rozetės skylutę.

Bėda ta, kad aplinkui mane gyvenantys kaimynai yra senyvo amžiaus žmonės, kuriems jaunimo gyvenimas yra tarsi rakštis geroje vietoje. 

Nepatiko serialas

Kartą man šalimais gyvenanti kaimynė iškvietė policiją, kai žiūrėjau savo mėgstamą serialą „Seksas ir miestas“. Ją turbūt suerzino aistringa filmo scena. Pareigūnai, žinoma, tik nusijuokė dėl tokių senolės priekaištų. Tačiau mums su draugu kuo toliau, tuo mažiau juokinga buvo. 

Šalimais gyvenančią moterį erzino viskas, ką tik darydavome. Nepasitenkinimą ji reikšdavo daužydama vamzdžius ne tik tada, kai žiūrėdavome filmus, bet ir pristumdavome kėdę, garsiai kalbėdavome telefonu ar keldavome bet kokį kitą garsą. 

Kartą pas mane į svečius atėjo mūsų draugai. Nors kalbėjome vos ne pašnibždomis, kaip kokie nusikaltėliai, jau laukiau, kada pradės dundėti vamzdžiai, bet visą vakarą buvo tyla.

Pasisėdėjimas praėjo ramiai. Į duris neskambino nei policija, nei kaimynė. 

Kieme rado siurprizą

Deja, tai buvo tik tyla prieš audrą. Ryte manęs laukė jos saldus kerštas.

Atsikėlusi ir išskuodusi į darbą kieme neradau savo automobilio! Mane išpylė šaltas prakaitas. Pavogė. Dar apibėgau aplink namą, ar tik nebūsiu pamiršusi, kur jį vakar vakare pastačiau. Nėra.

Skambinu policijai. Paaiškėja, kad mano automobilis ne pavogtas, bet nutemptas. Nes stovėjo dviem ratais apžergęs šaligatvį. Kaip ir dvidešimt kitų kaimynų automobilių. Tik jais niekas nesiskundė, pasiskundė tik manuoju! 

Buvau įsiutusi. Nuėjau tiesiai pas kaimynę, paklausiau, ar ji nieko apie tai nežino. Kaimynė tik pradėjo rėkti, kad mano automobilis stovėjo ne vietoje. Todėl nieko čia keisto, jei jį kas ir nutempė. 

Man nueinant ji dar drėbtelėjo, kad neturiu jokio padorumo gyvendama „susimetusi“. „Pamatysi, susiras jaunesnę ir išmes tave kaip skudurą, liksi viena kaip aš“, – suriko ji man.

Man buvo šokas. Kaip šitaip galima elgtis! Mums neliko kitos išeities, kaip tik išsikraustyti. Nes po šio incidento sekė dar baisesnis – prapjautos automobilio padangos...

Išsikraustėme į naujų butų rajoną, kuriame gyvena jaunos ir tokiems pat žmonėms nealergiškos poros.

 

 

 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.