Iš pavydžios sužadėtinės šaipėsi be reikalo – paaiškėjus tiesai nebebuvo juokinga

Prieš kelis mėnesius mano geriausia draugė išsiskyrė su savo sužadėtiniu. Visiems mums buvo labai netikėta, nes jie atrodė ideali pora. Jos išrinktasis buvo nepaprastai dėmesingas mano draugei.

Pavydžios sužadėtinės bloga nuojauta neapgavo – savo mylimąjį pričiupo pačiu netikėčiausiu būdu.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Pavydžios sužadėtinės bloga nuojauta neapgavo – savo mylimąjį pričiupo pačiu netikėčiausiu būdu.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2017, 10:19 AM

Skyrybos sukrėtė

Jų skyrybos mus išties sukrėtė. Aš netgi tyliai tikėjausi, kad jie po kurio laiko susitaikys ir sukurs šeimą, kaip ir buvo planavę. 

Vienintelė poros bėda buvo mano draugės pavydas, su kuriuo jos mylimasis taikstėsi daug metų. Vis protindavau draugę, kad pasitikėtų savo sužadėtiniu ir nekvaršintų jam galvos savo kvailais įtarinėjimais.

Tačiau draugei vis vaidendavosi, kad ją sužadėtinis slapčia apgaudinėja. Netgi manėme, kad jai išsivystė lengva paranojos forma.

Jei jie būdavo kartu, ji visada žvilgčiodavo per petį, ar mylimasis nesižvalgo į kokią gražuolę ir ar kokia gražuolė nesižvalgo į jį. Jei jie būdavo atskirai, neduok Dieve jis nepakeldavo ragelio ar neatrašydavo žinutės.

Pavydi draugė

Tiesa, skubantiems smerkti mano draugę ir vadinti pamišėle turiu pasakyti, kad jos įtarumas turėjo paaiškinimą. Santykių pradžioje jos vaikinas buvo ją apgavęs. 

Tačiau kadangi santykiai buvo tik užsimezgę, neištikimybę jam atleido, bet nuoskaudos nepamiršo. Kaip ir baimės būti išduotai dar kartą. Ta baimė ją liguistai persekiojo visus jų draugystės metus. 

Man atrodo, kad po skyrybų jai netgi palengvėjo – ji tikrai įsitikino, kad jis jai yra neištikimas ir ji gali ramiai gyventi toliau. 

Taip, neištikimas. Pasirodo, mano draugės įtarinėjimai nebuvo iš piršto laužti. Turbūt moteriška nuojauta jai nuolat kuždėjo, kad už jos nugaros kažkas vyksta. Tik niekaip negalėjo išsiaiškinti kas, todėl taip desperatiškai ir ieškojo atsakymo. 

Jis daug metų rezgė romaną su savo bendradarbe – dailia administratore, kuri buvo ištekėjusi, todėl savo santykius taip pat buvo suinteresuota slėpti. 

Įdomiausia tai, kad romaną jie slėpė tikrai meistriškai. Apie tai neįtarė nei mano draugė, nei kiti kolegos darbe, kurie tikrai būtų pasakę apie vykstančią tokią neteisybę!

Išdavė kino bilietai

Taigi, kartą mano draugei kelioms dienoms teko išvykti su darbo reikalais į užsienį. Kol jos nebuvo namuose, sužadėtinis iš nuobodulio nusprendė apsilankyti kino teatre. Žinoma, vienas. Netgi asmenukę atsiuntė iš kino teatro, kad pavyduolė draugė ramesnė būtų.

Apie tai draugė gal būtų ir pamiršusi, jei po komandiruotės grįžusi namo ant staliuko nebūtų radusi dviejų kino bilietų... Tuomet ji suprato, kad jei vaikinas būtų į kiną nuėjęs su draugu ar šiaip gera drauge, tikrai būtų apie tai užsiminęs. Jis kažką slėpė...

„Man nuojauta kuždėjo, kad kažkas čia netaip. Ir siūlo galą šįkart aš rasiu“, – sakė ji.

Nepatikėsite, ką padarė mano draugė. Ji nuėjo į kino teatrą, pamirksėjo apsaugininkams, kad jis atsuktų konkrečios dienos kameras ir parodytų, su kuo į kiną atėjo jos sužadėtinis.

„Tu rimtai? Jie tau atsuko kameras?“ – negalėjau patikėti, kai draugė man pagaliau ryžosi papasakoti, kodėl išsiskyrė su savo vaikinu. 

„Jie patys gal ir mėgsta būti neištikimi, bet negali pakęsti, kai kas nors kitas apgaudinėja gražias moteris. 

Apsaugininkai atsuko kameras ir padėjo surasti mano vaikiną. Kuris į kiną ir atėjo su savo žavia bendradarbe. Jie ėjo apsikabinę. Tada viskas pasidarė aišku“, – savo santykių dramą atskleidė ji. 

Išdavystė šokiravo

Tiesą sakant, buvau šokiruota. Tiek draugės užsispyrimo, tiek jos sužadėtinio poelgioSužadėtinės įtarinėjimai kėlė juoką, kol apie mylimąjį neiškapstė bjaurios tiesos. Jei ne jos paranojiški įtarinėjimai, nežinia, kiek dar laiko būtų trukęs tas romanas

Ylai išlindus iš maišo, vyras negalėjo paaiškinti, kodėl taip ilgai apgaudinėjo savo būsimą žmoną. Po to jis atsiprašinėjo ir prisiekinėjo, kad daugiau taip nepasikartos. Bet antrą savo šansą jis jau buvo išnaudojęs. 

Mano draugė dėl šios apgavystės vos neišprotėjo ir nesugriovė savo gyvenimo. Dabar ji kuria santykius su nauju vyru, su kuriuo yra rami. Tikiuosi, kad daugiau niekas nesugriaus jos pasitikėjimo.

O moterims palinkėčiau atidžiau klausytis savo moteriškos intuicijos.

 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.