Skaudžią vyro išdavystę patyrusi žmona meilužei atkeršijo pačiu netikėčiausiu būdu

Noriu papasakoti savo istoriją.  Pradžia buvo labai paprasta, apimti aistros, buvom jauni ir pašėlę, nemąstėm apie pasekmes, tiesiog mėgavomės kūniška meile, kol netikėtai sužinojau, kad laukiuosi. Pranešus jam naujieną, tikėjausi, kad spruks neatsisukdamas, bet jis itin nudžiugo dėl to, o aš buvau panikoj.

Po išdavystės pora išsaugojo santuoką, tačiau kainą moka iki šiol.<br> "123rf" asociatyvioji nuotr.
Po išdavystės pora išsaugojo santuoką, tačiau kainą moka iki šiol.<br> "123rf" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2017, 9:30 PM, atnaujinta Jul 10, 2019, 5:42 PM

Jauni, nieko neturim, studentai... Susituokėm, po kelių mėnesių pažinties. Pamenu tėvų veidus, kaip bandė diplomatiškai susitaikyti su tokiu kvailu, ankstyvu vaikų sprendimu.

Skaudi išdavystė

Vėliau gimė vaikas, prasidėjo šeimynis gyvenimas, jei galima taip pavadint. Nežinojome nei vienas kas ir kaip, tėvai, dar per jauni būti seneliais, kažkiek mėgino gelbėti, bet buvo per daug užsiėmę savo karjeromis, o gal mėgino pamokyti kvailus vaikus ir leido patiems išmokti plaukti... Elgėmės kaip norėjome, nesaugojome savo santykių, ir negerbėme vienas kito.

Ji buvo be galo skaudi, nes buvo emocinė, jausminė, ir truko ne vienerius metus. Buvo net situacijų, kai išduodavo ją su manimi. Nežinojome kaip elgtis, kaip reaguoti, kaip taisyti viską, kas sugriuvo po to!

Sekė viena klaida po kitos, viena išdavystė po kitos, skirtis baisu, kartu būti dar baisiau... Įtampa, kaltininimai, abejingumas, kaltė, susitaikymas, nuolankumas, klaidos, skausmas, meilė, aistra, agresija, ašaros, riksmai,  neapykanta...

Tai tik maža dalelė žodžių, kurie tik galbūt apibūdina tą periodą! Tėvai, draugai, artimieji tik skėsčiojo rankom ir stebėjo dramą užgniaužę kvapą, nes jų nei patarimai nei bandymai kištis neturėjo įtakos.

Pamiršo vaikus

Kentėjom visi, labiausiai vaikutis, kuris matė tėvus, besiplėšančius gyvenimo audroj, ir pamiršusius svarbiausią asmenį šitoj istorijoj. Nustumtas į šalį, nes tėvų asmeninės ambicijos ėmė viršų!  

Nežinau kokią žalą padarėme tam žmogučiui, bet širdis jaučia, kad neatitaisomą, mes vis dar kariaujame, o jis vis dar tai mato, nors metai bėga, mes vis dar kovojame tarpusavyje, tik bijau, kad mūsų vaikutis ačiū neištars, kad „išsaugojome šeimą“. Santuokoje įžengėme į antrą dešimtį, negalėjom būti atskirai, nors buvo bandoma ko gero kelias dešimtis kartų.

Dabar vis dar esam kartu, bet sulaužytom sielom, su skausmu, su kalte, su nepasitikėjimu... Nei pradžioj, nei dabar neišmokom gyventi, neišmokom girdėti vienas kito, suprasti, greičiausiai per savo ego net nepažinom vienas kito. Nors toks savas, toks pažįstamas žmogus, bet kartu ir svetimas, vis dar nustebinantis veiksmais... Kažkas pasmerks, kažkas supras, kažkas atras save...

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų liepos 21 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.