Kai jaunieji pamatė vedėjos aprangą, negalėjo patikėti, kokia šventė jų laukia

Nepatikėjome blogais atsiliepimais internete, nepasimokėme ir visgi nusprendėme pasamdyti vieną žinomą renginių organizatorę ir vedėją vesti mūsų vestuves. 

 Apranga yra kiekvieno asmeninis reikalas, tačiau jaunavedžiams nepatiko tai, kaip apsirėngusi buvo renginio vedėja.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
 Apranga yra kiekvieno asmeninis reikalas, tačiau jaunavedžiams nepatiko tai, kaip apsirėngusi buvo renginio vedėja.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nuotaka

2018-08-16 15:56, atnaujinta 2019-08-09 12:17

Tokios baisios šventės dar neturėjau. Tikrai esame buvę ne vienose vestuvės ar kitose šventėse, kurias veda vedėjai. Visko būna... Bet tokios nesąmonės dar nematėme.

Apranga trikdė

Nepatiko mums iš pradžių jos elgesys, kalbėdama ar net pasisveikindama pirmą kartą nenusiėmė akinių nuo saulės, tarsi slėpė akis. 

Mūsų vestuves ji turėjo vesti su didžėjumi. Atvažiavo į šventės vietą prieš pat mums grįžtant iš fotosesijos. Kai išlipome iš mašinos ir pamatėme vedėjos aprangą, nenorėjome tikėti, kad toks bus ir visas vakaras, kuris, laukėme, kad kuo greičiau baigtųsi. 

Vedėja buvo apsirengusi vulgariai, negana to ir labai neskoningai, tikriausiai per daug nesistengė gerai atrodyti, ką čia... Kaimiečiams sueis... Neee brangioji. 

Dainavo iš telefono

Įėjome į kavinės vidų, muzika čirškia arba išvis negroja, didžėjus blaškosi ir bando sureguliuoti, kas jau turėjo būti padaryta bent pusvalandį prieš. 

Vedėja buvo pasiūliusi mums turėti projektorių, nes taip galėsime dainuoti karaoke. Planavome, kad ji pati taip pat sudainuos kelias dainas. Tačiau kai su svečiais sudainavome vieną dainą, ji traukė „pro šoną“. Bet atleistina, nes aukštos natos, sudainavo vieną dainą žiūrėdama į savo telefoną, nes iš jo skaitė žodžius. 

Būtų skaičiusi iš projektoriaus, bet dar nebuvo sujungtas, tai kol didžėjus jungė, bus gerai ir iš telefono...

Buvo gėda prieš svečius

Visas jos vakaro vedimo stilius – labai nuvalkiotas, šabloniškas, skaitymas iš lapo. Pavyzdžiui, žaidime su karieta jaunųjų tėvai pastatyti būti arkliais. 

Visi svečiai stebėjo visą tą kičą, buvo taip gėda prieš juos, kad surengėme jiems tokį šou, o ir patiems buvo bjauru. Visa diena iki vakarinės dalies buvo nuostabi.

Gerai, kad nusprendėme bažnyčios ceremonijoje apsieiti be koordinatorės, nežinia, kas ten butų buvę.

Buvo pasimetusi

Įsivaizduokite, koks vaizdelis. Prieš vestuves susitikome su vedėja aptarti visos šventės eigos. Kam tas susitikimas buvo, taip mes ir nesupratome, nors ji viską rašėsi, bet vestuvių vakarą dingo visos rašliavos.

Buvo tartasi, kad vidurnaktį sutinkame kavinės viduje su šampanu ir daina „Ilgiausių metų“, po to einame į lauką žiūrėti fejerverkų.

Bet atėjus vidurnakčiui vedėja blaškosi, klausia liudininkės, kaip daryti, viduje pradėti ar eiti į lauką, žvalgosi, stovi, kažko laukia...

Turėjo perspėti dėl aprangos

Atsiskaitant apie tai kalbėjome su vedėja. Ji pasakė, kad dėl visko kaltas didžėjus, nes ji tokį vėluojantį gavo iš agentūros, esą pati juo labai nepatenkinta, nes negalėjo normaliai vesti renginio. 

O dėl aprangos, kas iš kur ten lenda ir kas matosi, paaiškino taip - turėjo viską pasakyti jaunoji. Juk vedėja pati savęs tai nemato. 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų rugpjūčio 22 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.