Po Seimo skandalo: „Turėtų būti gėda ne dėl erotinių fotosesijų“

Lietuviai tokia jau tauta, kad keikia ir koneveikia savo valdžią. Nesvarbu, kokia politinė jėga valstybės vairą besukiotų. Kliuvo socialdemokratams, konservatoriams. Dabar kliūna ir valstiečiams. 

Milena garsėja erotinėmis nuotraukomis.
Milena garsėja erotinėmis nuotraukomis.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas

Nov 27, 2017, 1:21 PM, atnaujinta Nov 28, 2017, 5:21 PM

Bėdos dėl moterų

Tačiau per tiek nepriklausomybės metų Lietuvoje dar nebuvo skandalų Seime. 

Kažkas labai teisingai pastebėjo ir priminė labai gerą posakį: „Geras vyras buvo, per mergas pražuvo.“ Iš tiesų, dėl moterų žlugo ne vieno garsaus politiko karjera.

Ramūnui Karbauskiui jau seniai reikėjo pasisaugoti, nes dar pernai jo politinio laivo vos nenuskandino viena žavi šviesiaplaukė Greta. Dabar jo pamatus drebina kita moteris. Žavinga tamsiaplaukė – fotografė Milena.

Karti patirtis

Nieko nekaltinu ir jokių išvadų nedarau. Galiu tik pasidalinti savo karčia asmenine patirtimi.

Dažnai vyrai moterims moka ne už kokius nors nuveiktus darbus, ne už gražias akis, o už tai, kad kažkokia informacija neišlįstų į dienos šviesą. Kitaip sakant, mokama už tylą. Ir dažnai tai būna dideli pinigai. Ne 800 eurų. 

Ir tuomet žmogus esi įspraustas į kampą. Sukiesi kaip išmanydamas, darai viską, kad tik apsaugotum savo artimuosius, savo reputaciją, darbo vietą. 

Bet tai jau mano karti asmeninė patirtis, iš kurios skaudžiai ir brangiai pasimokiau. Patarčiau iš jos pasimokyti ir kitiems būti atsargiems turint reikalų su moterimis.

Niekas nesidomi

O šioje situacijoje šlykštu tai, kad valstybinio lygio skandale figūruojantys pinigai yra mūsų mokesčių mokėtojų. 

Jie galėjo būti skirti ligonių kasoms, socialiai jautrioms šeimoms, galų gale, mūsų gyvybes gelbėjančių medikų algoms kelti. 

Jei viskas, ką rašo žiniasklaida yra tiesa, tuomet tai yra didžiulė gėda. Man būtų didelė gėda. Ir ne dėl erotinių vaginų fotosesijų. O dėl to, kad galbūt atėmė pinigus iš eilinių Lietuvos žmonių. bedarbių, pensininkų, pašalpas gaunančių daugiavaikių šeimų.

Deja, bet giminaičius ar kaimynus, pažįstamus valstybinėse institucijose tautos išrinktieji mėgsta įdarbinti dažnai.

Taip yra įdarbintas ne vienas „vaiduoklis“. Tačiau kodėl tik žurnalistams tai rūpi? Kodėl kiti politikai nepasidomi, kodėl darbo vietoje niekada nesirodo šalimais esančiame kabinete sėdintis asmuo? Ar jie neturėtų būti teisiami ar atleidžiami už bendrininkavimą? 

Kodėl tyli teisėsauga? Prezidentė? Kodėl visi yra lygūs, bet vieni lygesni už kitus ir įstatymai galioja ne visiems vienodai?

Mokam algą alkoholizmą besigydančiam Linui Balsiui, tėvyste besimėgaujančiam Kęstučiui Pūkui, o dabar dar ir neaiškioms darbe nesirodančioms menininkėms. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.