Atsigulęs ant operacinio stalo sužinojo apie politikų paruoštą kalėdinę „dovanėlę“

Noriu palinkėti Seimo nariams tokių pat linksmų švenčių, kokios šiemet jos bus man. Įsidarbinus, po poros mėnesių teko netikėtai gultis ant operacinio stalo. 

Žmogus neišdirbęs trijų mėnesių per pastaruosius metus, todėl ligos pašalpa jam nepriklauso. <br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Žmogus neišdirbęs trijų mėnesių per pastaruosius metus, todėl ligos pašalpa jam nepriklauso. <br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Šarūnas

2017-12-14 09:59, atnaujinta 2017-12-14 13:07

Besirgdamas sužinojau, kad nesu išdirbęs trijų mėnesių per pastaruosius metus, tai ligos pašalpa pagal įstatymą man nepriklauso. 

Taigi, antras mėnesis be pajamų ir artimiausiais mėnesiais jų nenusimato. Bandžiau kreiptis į seniūniją dėl vienkartinės pašalpos, bet sužinojau, kad biudžete nėra, todėl negali priimti dokumentų ir jos negausiu. 

Norėčiau tuos „gudročius“, priėmusius tokį įstatymą, pasodinti taip porai mėnesėlių ant duonos ir vandens, tada gal pradėtų galvoti apie paprastus žmones. 

Tad, sėdėdami prie savo šventino stalo, nepamirškit suvalgyti ir už mus po kąsnelį, kurių šiais metais šventinis stalas bus liūdnas, gal nuo to pasijusime mes sotesniais.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.