Kasininkė su baime laukia Naujųjų, kai įsigalios nauja alkoholio pardavimo tvarka

Pastaruoju metu netyla kalbos, kokios blogos yra kasininkės. Esu viena iš jų. Neskirčiau savęs prie tų blogųjų, tačiau klientai mano kitaip. Ir tas senas įsitikinimas, kad jie visada teisūs, varo į neviltį. 

 Parduotuvės kasininkė baiminasi, kas bus po Naujųjų metų, kai įsigalios nauja alkoholio pardavimo tvarka.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Parduotuvės kasininkė baiminasi, kas bus po Naujųjų metų, kai įsigalios nauja alkoholio pardavimo tvarka.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita

Dec 31, 2017, 9:39 AM, atnaujinta Dec 31, 2017, 10:33 AM

Dirbu vieno iš didžiųjų miestų prekybos centre, šalia centrinės turgavietės. Klientų srautas didelis, dauguma jų iš rajono atvažiavę socialinių pašalpų gavėjai, to pačio turgaus prekeiviai. 

Kas baisiausia, kad dauguma jų ateina pikti, viskuo nepatenkinti ir mano turintys teisę išsilieti ant mūsų, tų, kurios uždirba pašalpas tiems patiems mūsų klientams. 

O ką gauname atgal? Užgauliojimus, įžeidinėjimus... Mes tampame ir „durnėmis“, ir „valkatomis“ ir sulaukiame puokštės kitokių malonių epitetų. 

Ne duok dieve, sumaišysime obuolių ar kriaušių kodus, ar nepamatysime raudono nuolaidos lipduko raudoname pakuotės fone. Pasipils lavina užgaulių ir skaudžių žodžių, kurių mes tikrai nenusipelnome. 

Labai norėtųsi sulaukti tos dienos, kai atsiras pagarba žmogui, kuris jus aptarnauja. Pats laikas atsikratyti to seno požiūrio, kad klientas visada teisus. Taip nėra. Jie ne visada teisūs. Labai norėtųsi kitokio darbdavių požiūrio į savo darbuotoją, ginkite mus nuo užgaulių klientų. 

Po Naujųjų metų keičiasi alkoholio pardavimo tvarka. Baisu ir pagalvoti, kas laukia mūsų tik todėl, kad dirbsime pagal visus reikalavimus. 

Tad, mielieji, jei norite, kad būtume mandagios, labai prašau, gerbkite ir mus. Nemanau, kad tai didelis prašymas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.