Nuolaidomis susigundęs vyras suirzo – tai pirkėjų kvailinimas ar jo žioplumas?

Perskaitęs straipsnį apie prekybininkų gudrybes nutariau pasidalinti savo istorija.

 Pirkėjas nesupranta, ar tokios akcijos yra pirkėjų kvailinimas, ar tik jo paties žioplumas.<br> Skaitytojo nuotr.
 Pirkėjas nesupranta, ar tokios akcijos yra pirkėjų kvailinimas, ar tik jo paties žioplumas.<br> Skaitytojo nuotr.
 Pirkėjas nesupranta, ar tokios akcijos yra pirkėjų kvailinimas, ar tik jo paties žioplumas.<br> Skaitytojo nuotr.
 Pirkėjas nesupranta, ar tokios akcijos yra pirkėjų kvailinimas, ar tik jo paties žioplumas.<br> Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Vitalijus

Jan 4, 2018, 1:14 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 2:48 PM

Susigundė akcija

Seniai norėjau nusipirkti kilimą iš gyvūno kailio. Kaip tik prieš Kalėdas „Senukų“ kilimų skyriuje Kauno prekybos centre užmačiau iškabintas 40 proc. nuolaidas. 

Kaip matome nuotraukoje, ant pakylos sudėtos prekės, ant jų išdidžiai puikuojasi nuolaidos plakatai su užrašu: „40 procentų nuolaida kilimams.“ 

Bingo! Imu du ir bėgte prie kasos. Kasoje kalėdinė eilė 20–25 min. Ops! Kasininkė man sako: „Tai ne akcinė prekė“.  

Belieka nuleisti nosį, atsiprašyti jų, padėkoti parduotuvei, išmaniajam jų marketingui, palinkėti pagauti kuo daugiau žioplių, gerų metinių pardavimų ir pabrukus uodegą tyliai tyliai namo.  

Nenoriu sau kvaršint galvos, tai kvailinimas ar tik mano žioplumas...

Bėda ne tame, kad kilimas ar ne kilimas yra karvės kailis. Labiau suerzina tai, kad ant pakylos sudėti kilimai-kailiai, o šalia ir dideli nuolaidų plakatai. Net keli stovai. Užuomina aiški. Bet nuolaidos negaliojančios dėl x priežasčių.  

*** 

„Senukų“ atstovė spaudai Olga Malaškevičienė komentavo, kad prieš šventes ir šventiniu laikotarpiu, kai pirkėjai ieško dovanų ne tik artimiesiems, bet ir sau, taikoma ypatingai daug akcijų ir specialių kainų. 

„Nurodytu laikotarpiu buvo pritaikyta ir speciali kaina natūraliems kailiams, kuriuos siūlėme įsigyti su didesne nei 40 proc. nuolaida. 139 eurų (reguliari mažmeninė kaina iki 260 eurų) ir 125 eurų (reguliari mažmeninė kaina 229 eurai). Ši akcinė kaina įsigaliojo nuo 2017 metų 12 01 d. ir baigė galioti 2018 01 02 d. Akcinėms prekėms yra priskiriami geltoni arba raudoni kainoženkliai, kad pirkėjai galėtų lengviau rasti pasiūlymus.

Nuo gruodžio 1 d. buvo taikoma ir nuolaida visiems kilimams. Pirkėjas pamanė, kad prie jau taikomos akcijos natūraliam kailiui gali būti pritaikyta ir dar 40 proc. nuolaida kilimams. Reklaminėje sklaidoje visada rašome, kad „nuolaida netaikoma geltonu ir raudonu kainoženkliais pažymėtoms prekėms“.

Kadangi viskas vyko šventiniu laikotarpiu, susisiekėme su pirkėju ir pasiūlėme papildomą šventinę nuolaidą ilgai svajotam daiktui. Pirkėjas nurodė, kad kailio norėjo ne jis, o žmona. Žinių iš jo taip ir nesulaukėme. Šio pasiūlymo laikas jam ar jo sutuoktinei nėra ribotas, todėl lauksime apsisprendimo už itin žemą kainą įsigyti natūralų kailį“, – komentavo „Senukų“ atstovė.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.