Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Klausimai apie meilę vyrą užėdė: „Pasakysiu moterims tiesą“

Pavargau nuo pažįstamų moterų klausimų: „Tu, kaip vyras, pasakyk: myli jis mane ar ne?“ Atsakau visoms ir iš karto. Gal ką nors suprasit.

Vyras atskleidė, ką jie iš tiesų mano apie moterų meilės ir dėmesio troškimą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vyras atskleidė, ką jie iš tiesų mano apie moterų meilės ir dėmesio troškimą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Apie meilę vyrų klausinėjančioms moterims atskleidė, ką stipriosios lyties atstovai galvoja iš tiesų.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Apie meilę vyrų klausinėjančioms moterims atskleidė, ką stipriosios lyties atstovai galvoja iš tiesų.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Vyras

Jan 24, 2018, 9:42 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 9:52 AM

Grožis dar ne viskas

„Susitikinėjom jau mėnesį, o jis staiga dingo... Kaip manai, kiek reikia laukti?“ Žinau, kad taip klausdamos manot, gal darbais užsivertęs. Gal išsigando to, kiek daug jums pajuto. Gal jam reikia susigaudyti. Ar močiutę ką tik palaidojo. Atsakau – ne. Kokios bebūtų aplinkybės, jeigu vyras jumis domisi, jis pasiguos dėl mirusios močiutės ar atsiprašys dėl laiko stokos. 

O realybė ta, kad paprastai po pirmo mėnesio ar dviejų, kai jau ir sekso buvo, vyras sprendžia, ar jam reikia iš viso santykių. Ir tai nuo jūsų nepriklauso. Galit būti gražiausia pasaulyje moteris, protu lenkianti Einšteiną. Bet jeigu vyras nenori rimtų santykių, nenorės jų nei su lakūdra iš gretimos laiptinės, nei su jumis. 

Pasibuvot ir gana. Nelaukit, nereikia, neatsiras. O jei ir atsiras po kelių mėnesių, tai veikiausiai iš neturėjimo, ką veikti. Ar reikia jums tokio princo?

Tuokiasi ne iš meilės

„Jis pasipiršo, o dabar visai nesidomi mūsų vestuvių planais. Gal nebenori?“ Ne nebenori, o niekada taip labai, kaip jūs, ir nenorėjo. Vyrai kartais peršasi, kai yra apsvaigę iš įsimylėjimo (nebijokit, tas svaigulys praeina, o tada jis tampa abejingas vestuvėms kaip ir visi likę). 

Peršasi, nes laukiatės arba galvojat apie vaikus, o vaikas geriau gimtų oficialioje šeimoje. Peršasi, kai gyvenat kartu ir ruošiatės būsto paskolai – lengviau ją pasiimti susituokus. Paskutinės priežastys: „Nes taip visi daro“ arba „Noriu ją vadinti žmona“.

Bet nežinau nė vieno, kuris tuoktųsi dėl to, kad negali gyventi be tos moters. Noras tapti vieniu, santuokos romantizavimas, sapnai apie amžiną laimę yra labai moteriški dalykai. O vyras – padaras praktiškas. Tuokiasi, kai yra reikalas.

Kai sumažėja aistros

„Miegamajame sumažėjo aistros, gal turi kitą?“ Veikiausiai neturi, bet norėtų turėti. Nes jus mato jau penkerius metus, perka jums paketus, klausosi verksmų apie kilogramus, sergančią slaugo kaip tikra motina. O jūs dar ir ėdat jį, nes pasėdėjo valandą prie teliko, tas lodorius, nieko neveikdamas, kol suplukusi grindis plovėt. Tai į kurią vietą, atsiprašau, čia telpa seksas?

Seksas vyksta tarp dviejų atskirų žmonių, o jūs, mielosios, taip siekiat tapti tobula pora, tuo vienetu, kad paskui pačios save lovoje galit ir tenkinti. Nes vyrą domina ne iki galo pažinti vandenynai. 

Labai nedaugelis moterų sugeba iki gyvenimo galo išlikti atskira asmenybe ir nezysti vyrui apie savo plaukų spalvą – tada turi aistrą iki grabo. Jeigu tenka užduoti tą klausimą apie lovą, reiškia, jūs ne iš tų.

Nėščios nepatrauklios

„Ar aš tikrai jam patraukli nėščia“? Tikrai ne. Jis sakys: „Pati gražiausia, niekada dar taip tavęs nenorėjau, tu tobula“. Ko žmogus neprimeluosi, kad hormonų pilna mylimoji būtų patenkinta.

Nereikia dėl to nusiminti, pagimdysit, praeis kiek laiko, ir jis vėl matys jus kaip moterį. Bet reikalauti grožėjimosi, kai tuo metu esat ne moteris, o mama „padėty“ – naivu.

Ir pabaigai. Užėdė tokie klausimai, jūsų pačių ne? Jeigu keikiat mane, kad šūdą aš suprantu, reiškia, kažkurią vietą jumyse paliečiau. Gi daug lengviau keikti tiesą pasakiusį negu pripažinti, kad gal nereiktų vyrui trimituoti apie numestus tris kilogramus ar kišti jam prieš akis vestuvinių servetėlių variantų.

Ką galiu pasakyti: man 30 metų, jau nemažas, santykius turiu neblogus, tai galiu ir drėbtelėti tiesą. Man negaila. Kai išmoksit tą tiesą priimti, gyvenimas pasidarys daug lengvesnis. O santykiai su vyrais... Įdomesni. Ir aistringesni. Patikėkit.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį