Mylimoji per gimtadienį pasielgė žiauriai – vaikino gailėjo net apsauga

Kiekvienas iš mūsų gyvenime norėtume dar kartą pabendrauti su kažkuriuo tai žmogumi. Su tuo, kuris tau brangus iki širdies gelmių. Dar kartą išgirsti jo balsą. Man irgi nesvetimas šis jausmas. 

 Mylimos merginos gimtadienis baigėsi netikėtai. Vaikinui teko nakvoti stotyje.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Mylimos merginos gimtadienis baigėsi netikėtai. Vaikinui teko nakvoti stotyje.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas

Mar 29, 2018, 8:08 PM, atnaujinta Mar 30, 2018, 9:43 AM

Į gimtadienį atvyko iš toli

Mano atveju tai yra buvusi mano meilė. Žmogus, kuris mano gyvenime padarė didžiulę įtaką. Bet ne iš gerosios pusės. Bet koks būtų to skambučio tikslas? Norėčiau paklausti, ar jai neskauda širdies. Ar ji ramiai miega naktimis žinodama, kad savo veiksmu galėjo padaryti galą žmogaus gyvenimui. 

Buvo graži žiemos diena. Važiavau į vieną iš didžiųjų Lietuvos miestų. Turėjo būti mano merginos gimtadienio šventė. Buvau pakiliai nusiteikęs, dovanos paruoštos, gėlės nupirktos. 

Nors kelionė truko 3 valandas, bet neprailgo.

Mes bendravome beveik metus. Aš jau pas ją iki tol lankiausi keletą kartų, daug bendravome internetu, todėl vienas kitą jau neblogai pažinojome. Bet tokio akibrokšto, kokį iškrėtė gimtadienio proga, net nesapnavau...  

Atvykus pradėjome ruoštis šventei. Viskas lyg ir buvo gerai, kol neatėjo vakaras. Mano draugė gerai padaugino ir dėl kažkokių jai vienai žinomų priežasčių mane išvarė. 

Nakvojo stotyje

Kas ir kodėl, man nėra aišku iki šiol. Nuo jos gyvenamosios vietos iki stoties buvo 5 kilometrai. Aš juos įveikiau ir šiaip ne taip išprašiau, kad apsauga man leistų pernakvoti iki ryto, nes jau buvo vidurnaktis.

Stoties apsauga manęs pagailėjo nes buvo apie 2 valanda nakties, o lauke buvo, kiek pamenu, 28 laipsniai šalčio. Mane įleido į pačią stotį, ten yra gana patogios kėdės, ant kurių numigau ant kuprinės galvą padėjęs, o ryte su pirmu autobusu grįžau namo.

Per visą naktį aš iš jos nesulaukiau jokio skambučio. Kitą dieną telefonas irgi tylėjo. 

Nors jau praėjo geras dešimtmetis, bet šis įvykis vis dar mano galvoje. Dėl to aš tikrai norėčiau jai paskambinti ir paklausti, ar jai negėda dėl savo tokio poelgio? Ar negraužia sąžinė dėl to, kad aš galėjau išvis nebegrįžti namo? Ar jai būtų malonu atsidurti kitoje barikadų pusėje ir pasikeisti vietomis? Norėčiau išgirsti tikrąją tokio poelgio priežastį. 

Šis tekstas dalyvauja konkurse „Moteris, kuriai norėčiau paskambinti...“ Galbūt ir jūsų gyvenime yra moteris, kuriai norėjote pasakyti kažką, ko nedrįstate ar negalite? Galbūt mielo, malonaus, jautraus, o galbūt atvirkščiai – liūdno ir skaudaus?
 
Rašykite savo istorijas mums ir siųskite adresu bendraukime@lrytas.lt. 

Geriausios ir didžiausio skaitytojų susidomėjimo sulaukusios istorijos autoriui atiteks „Geros dovanos“ dovanų rinkinys „Pramogos jai“. Laimėtoja prizą galės rinktis net iš 65 pasiūlymų! Nuo dieviškų masažų SPA namuose, išsamių makiažo pamokų ar biokosmetikos gamybos užsiėmimų iki nuotaikingos fotosesijos ar netgi siuvimo kursų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.