Įtarinėjo, kad vyras neištikimas, bet tiesa buvo baisesnė – verkė kartu su juo

Niekada nemaniau, kad mūsų šeimai gali taip nutikti. Visada galvodavau, kad taip nutinka tik filmuose arba žmonėms ne iš mūsų socialinio statuso. 

 Po tokios žinios žmona verkė kartu su vyru.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Po tokios žinios žmona verkė kartu su vyru.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ugnė

Apr 6, 2018, 8:22 PM, atnaujinta Apr 3, 2019, 11:05 PM

Pradėjo įtarinėti

Viskas prasidėjo nuo to, kad pradėjau įtarinėti vyrą mane apgaudinėjant su kita. Iki vėlumos jis užsisėdėdavo mieste. Kartais grįždavo paryčiais. Būdamas namuose visada vogčiomis žvilgčiodavo į telefoną. Kartais su gėlėmis ir kokia prabangia dovana grįždavo visas laimingas. Manydavau, kad taip bando nuplauti savo sąžinę ir išpirkti kaltes prieš save. Kartais parvilkdavo kojas tarsi žemę pardavęs, tikriausiai visai užgriaužtas sąžinės.

Auginame du mažus vaikus, maniau, kad buities rūpesčiai, pampersai ir nemigo naktys atitolino mus, pastūmėjo į kitos glėbį. Maniau, kad į mūsų santykius įsibrovė trečias asmuo. 

Dėl to labai krimtausi, nesulaikydavau kylančio pykčio, mačiau ir jis džiūsta akyse, pergyvena. Todėl vieną dieną susikaupiau ir tiesiai šviesiai paklausiau, ar jis man neištikimas. Tąkart kažką numykė, kad tikrai neturi jokios meilužės. Kad jei noriu, gali prisiekti visais šventaisiais. 

Bet po mūsų pokalbio palengvėjimo nei aš, nei jis nepajutome. Jaučiau, kad jis kažką slepia. Matėsi, kad kažkas slegia. Žmonos tokius dalykus jaučia.

Žinia daug baisesnė

Galiausiai jam vis tiek teko prisipažinti. Jis pralošė visus mūsų pinigus! Visus! Ištuštino savo ir mano kreditines korteles, pasiėmė kelis greituosius kreditus. Prisipažino iššvaistęs netgi mūsų santaupas, skirtas buto įnašui. Dar baisiau, jis melavo mūsų draugams, skolinosi pinigus iš jų... Jis, o tiksliau mes, buvome bankrutavę, ne tik neturintys nė vieno cento grynais, bet dar ir prasiskolinę keliolika tūkstančių eurų... 

Pasakodamas visa tai jis verkė, rankos drebėjo. Atsiprašinėjo ir maldavo atleisti. Tiksliau, verkėm abu. Rankos drebėjo abiem.  

Niekada nemaniau, kad taip pasakysiu, bet tai daug baisesnė žinia nei galvojau. Meilės trikampiai atrodo vaikų žaidimai. Nežinau, ką daryti su iki ausų įsiskolinusiu vyru, priklausomu nuo azartinių lošimų. Neįsivaizduoju, ką toliau darysime. Kaip skolas grąžinsime, už ką valgysime ir vaikus auginsime. 

Nežinau, kaip elgtis su tokia vyro liga azartiniams lošimams. Nežinau, ar skirtis, ar bandyti padėti kapstytis iš šios baisios priklausomybės. 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų balandžio 6 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.