Suerzinta barakuda atskleidė tiesą apie gyvenimą su turtuoliu

Barakudos, kabutėse, įvaizdis taip nuprastinamas... Prie to prisideda išgarsėti norinčios moterys. Aprašysiu kiek kitą prabangaus gyvenimo pusę.

Barakuda pasidalino savo gyvenimo istorija, ko reikia norint išlaikyti turtingą vyrą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Barakuda pasidalino savo gyvenimo istorija, ko reikia norint išlaikyti turtingą vyrą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Barakuda

Apr 7, 2018, 6:35 PM, atnaujinta Apr 10, 2018, 12:03 PM

Tikriausiai matėte populiaraus youtuberio deMiko vaizdo įrašą „Lengvi pinigai“. Vaikinas išsijuokia iš vienos turtingo vyro žmonos video pamokos, kaip suvilioti milijonierių.

Smagus video, šaunuolis autorius. Matosi, jog protingas, labai prajuokino. O milijardieriaus žmona – nuliūdino... Savo išraiška ir nerišliu kalbėjimu ji sudaro labai prastą vadinamų barakudų įvaizdį. Juodina mus. Žiūrint į ją galima pagalvoti, kad pakanka prisiauginti plaukus, kvailai vartyti akis, šnabždėti lėkštus žodžius ir viskas – sugundysi turtuolį.

Turtuolio draugė - darbas

Esu, kaip pavadintumėt, barakuda. Noriu šiek tiek papasakoti apie savo gyvenimo būdą, nes kai kurios kalbos, deja, neatitinka realybės.

Ieškant turtingo vyro tikrai negana būti gražiai ir paslaptingai. Turi būti moterimi, kuri atitiktų visas jo svajones ir užpildytų kiekvieną gyvenimo trūkumą. Pasirengti tam – tikras darbas. Nemanau, kad dirbu lengviau nei pardavėja ar modelis, ar dantų higienistė. Darbas sunkus ir ne visos jo norėtų.

Viena garsi turtingo vyro žmona internete pasakoja, vienas iš būdų suvilioti milijardierių – įsitempti jį į lovą. Jūs įsivaizduojat, su kiek moterų jie miega? Kiek daug juos stengiasi įsitempti į lovą ir papirkti seksualiomis gudrybėmis? Jeigu tik to užtektų...

Jau dvejus metus turiu nuolatinį draugą. Jo uždarbis leidžia jam išlaikyti mane, suteikti man prabangą, padedu ir savo mamai. Kaip sunku buvo sueiti į porą – nepasakosiu... Pakeičiau savo interesus, pradėjau domėtis jo hobiais, pakeičiau net išvaizdą į jo idealą. 

Dabar esame kartu. Noriu su juo toliau būti? Turiu toliau dirbti. Papasakosiu apie savo dieną.

Barakudos dienotvarkė

5 val. Keliuosi, tai mano valanda sau. Dvi stiklinės vandens su citrina – odai. Kava ir naujienų skaitymas. Peržvelgiu visus užsienio ir lietuvos portalus, įsidėmiu, kas naujo įvyko rinkoje bei politikoje. Mano partneriui tai visada aktualios temos. Jei kokie pokyčiai jam svarbūs – turiu pirmoji apie juos pranešti.

6 val. Sportas. Į klubą einu kiekvieną dieną, tik sekmadieniais vėliau. Iš prigimties esu labai smulkutė, kūda, o mano draugui patinka moteriškesnės formos. Todėl ne tik laikausi specialios, maistingesnės dietos, bet ir kasdien stiprinu raumenis. Stangrinu kūną, formuoju užpakaliuką. „Ledinė pana“ – tokios savaime negimsta.

7 val. Grožio procedūros. Dirbtinis įdegis, plaukų formavimas, makiažas. Daug laiko praleidau mokydamasi, kaip kasdien atrodyti pritrenkiamai, bet ir natūraliai. Net lankiau kursus visažistėms, kad išmokčiau profesionaliai pasidažyti.

8 val. Prieš jam išvažiuojant į susitikimus kartu geriame kavą. Serviruoju stalą, lepinu jį skanėstais. Tai laikas, kada švelniai perspėju jį, kokia diena laukia, papasakoju naujienas.

9 – 13 val. Mano laikas, per kurį išnaudoju su šiais santykiais atsiradusias galimybes. Einu apsipirkti, įsirenginėju butą, derinu milijonus reikalų, susijusių su remontu, kelionėmis. Vieną dieną apsilankau SPA, kitą – dantisto kabinete, trečią nuvažiuoju pietų su drauge...

13 – 17 val. Laikas, skirtas savišvietai. Su buka moterimi turtingas ir protingas vyras niekada nebus. Kasdien skaitau (ne, ne moteriškus žurnalus, o Bulgakovo, Dostojevskio, Markeso, naujų lietuvių autorių kūrinius). Lankau verslumo ir lyderystės kursus: tam, kad susigaudyčiau savo partnerio pasaulyje. Einu į parodas, festivalinius filmus, muziejus. Turiu sugebėti palaikyti pokalbį bet kokia tema ir nuolat būti jam įdomi.

Kai matau, kad nusiminęs – praskaidrinu nuotaika pasakojimu apie istorijos įdomybes, jam patinka. Kai būna gerai nusiteikęs, dalinuosi atradimais meno srityje. Kai skaitydamas mokslo naujienas parodo, kas jį sudomino, turiu sugebėti tai pakomentuoti ir turėti savo nuomonę.

17 – 19 val. Lankau mamą, ji serga. Tam skiriu didelę pinigų, kuriuos gaunu iš partnerio, dalį. Vaistai, slauga, brangi ir kokybiška priežiūra. Artimieji man yra viskas. Dėl jų galiu viską.

19 – 22 val. Vakarieniaujame kartu restorane ar namuose. Gaminti nekenčiau, biuties nekenčiau, bet mano draugas mėgsta naminį maistą. Dėl jo išmokau gaminti. Vis dar to nemėgstu, tačiau lepinu jį, ypač kai neturi nuotaikos eiti į restoraną.

Kartą per savaitę vakare lankomės operoje, teatre. Dažnai nuskrendame į užsienį. Skamba neįtikėtinai? Galbūt, bet jam tai vienas ir tas pats. Normalu yra paklausti: „Kur kitą savaitę nori pasilinksminti? Einam į operhauzą ar gal praleidžiam vakarą Prahoje?“

Po 22 val. Naktis... Apie ją nėra ką pasakoti. Barakuda nėra prostitutė: neprivalai sutikti su analiniu seksu ar sadomazochistiniais žaidimais. Svarbu mokėti patenkinti vyrą ir mokėti pasitenkinti pačiai. Kvailės mano, kad reikia jiems duoti viską. Netiesa – stiprūs vyrai vertina savimi pasitikinčias moteris. Seksu turi paprasčiausiai mėgautis.

Apie meilę nekalba

Trūkumai? Jų yra. Mažai asmeninio laiko, nesuplanuosi jokių atostogų be jo. Nėra tinginio dienų, kai gali tiesiog atsipalaiduoti lovoje. Nėra biuletenio – net sirgdama turi gerai atrodyti, nes jis nėra tėtis, kuris slaugys savo dukrelę – jis vyras, kuriam reikia visada pasirengusios bendravimui partnerės.

Toks bendravimas keičia ir asmenybę. Nebepamenu, kas man patinka. Nežinau, kaip gyvenčiau, jeigu gyvenčiau tik sau. Ar mėgčiau operą? Ar sportuočiau? Kas dabar žino.

Dar vienas minusas – negali turėti pretenzijų. Jeigu įprastuose santykiuose gali paverkti vyrui, kad tau trūksta šilumos ar pavargai, tai čia to nėra. Zysi – atsibosi. Jeigu jam reikia erdvės, tu turi ją duoti. Ir nesvarbu, kaip pati tuo metu jautiesi.

Privalumų daugiau. Pirmas, aišku, pinigai. Jei ne mamos liga, gal gyvenčiau kitaip. Bet buvimas su turtingu vyru leidžia man ja rūpintis geriausiai, kaip galiu. Kitas didžiulis privalumas – praplėstas akiratis. Jei nemotyvuotų pinigai, gal kas antrą dieną nieko neveikčiau. Dabar kaip ir privalau skaityti, sportuoti, domėtis. Bet ar tai blogai? Tai juk idealus, aktyvus gyvenimo būdas.

Kai toks gyvenimo būdas tampa įpročiu, jautiesi ant bangos. Vienatvės dienos – kam jų nebūna? Apie meilę nekalbu, yra prisirišimas, įsipareigojimai. Tam tikra prasme netgi jaučiuosi karjeriste :).

Noriu pasveikinti deMiko su puikiu, juokingu vaizdo įrašu. Labai gaila, kad gerbiama viena turtingo vyro žmona netramdoma skleidžia savo filosofiją. Tikiuosi, kad mano pasakojimas padės suprasti, jog gyventi su turtingu vyru – tai ne tik jį įsitempti į lovą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.