Vyrai už tai moka pinigus – vaikus auginančioms moterims pataria už dyką

Neseniai vienoje feisbuko grupėje perskaičiau nusiminusios mamos laišką, kaip ji po gimdymo nenori mylėtis su vyru, jai dabar vaikas galvoje, o šis, apgailėtinas eržilas, eina dėl celibato sienomis ir vis tiek ją spaudžia mylėtis. 

 Mergina iš vedusių vyrų nesigėdija paimti ir dosnių dovanėlių.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Mergina iš vedusių vyrų nesigėdija paimti ir dosnių dovanėlių.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ilona

May 8, 2018, 11:18 PM

Gyvena iš pamirštų vyrų

Visos moterys choru ją palaikė. Vienos aiškino kokie panašioje situacijoje atsidūrusių moterų vyrai yra šunsnukiai, nes negerbia į pasaulį atėjusios gyvybės ir ją prižiūrinčios mamos.

Kitos antrino, kad ne seksas dabar jam turi būti svarbiausia, o sauskelnės ir barškučiai. Tokius gyvulius esą reikia kastruoti, per balkoną mesti, o pačioms toliau panirti į rožinį vystyklų pasaulį. 

Nejuokaukit, mielos moterys. Tokių patarimų gali klausytis tik tos, kurios nori, kad jų vyrai pas kitas vaikščiotų. Žinau tai, nes turiu draugę, kuri gyvena iš tokių „kenčiančių“ vyrų. Ji dirba puikiai apmokamą darbą, tačiau laisvalaikiu susitikinėja su vedusiais. Nežinau, ar ji tai daro genama instinkto, ar dėl labai gerų piniginių padėkų už „smagų pasibuvimą“.

Taip, galima tai vadinti prostitucija, manau, retas tokią veiklą pavadintų kitaip. 

Bet esmė yra ne ji, o jos vienadieniai „klientai“ – jūsų vyrai kuiliai. Moterims noriu duoti nemokamą patarimą, už ką jūsų vyrai kitoms švaisto pinigus. 

Draugė pasakojo, kad didžioji dalis ja besidominčių – vyrai, su antrosiomis pusėmis laukiantys šeimos pagausėjimo arba jau auginantys mažus vaikus. Būtent tokiu laikotarpiu moterys pamiršta turinčios vyrus, kurie ir ieško romanų, atsitiktinių pažinčių ar moterų už pinigus. 

Dosniai atsilygina

Pasak draugės, pažinčių programėlėje vedę vyrai dažniausiai ieško ne ilgalaikio romano, bet trumpo seksualaus nuotykio. Tačiau neretai tie nuotykiai užsitęsia – vyrai pas ją vaikščioja ne tik žmonos nėštumo ar vaiko žindymo laikotarpiu. Jei tik ji nori, santykiai užsitęsia neribotą laiką. 

Kai kurie vyrai, taip ir nebesusigrąžinę prarasto ryšio su žmona, išgyvena skyrybas. Kai kurie, žmonų hormonams atslūgus ir vaikams paaugus, vėl priimami į savo lovą ir atranda harmoniją šeimoje.

Aš nesiginčiju, kad taip gali elgtis tikri gyvuliai, vedami instinkto. Kas gali mylėtis su kita moterimi, kai jo mylimoji nešioja jo kūdikį“? Patikėkite, nepateisinu jų. Bet pasiklausiusi savo draugės supratau, kad vyrams moralė kabo tikrai žemiau už jų geismą. Ir savigrauža jų tikrai nekankina.

Man gaila tų vargšių moterų, kurios apšaukia savo vyrus kuiliais, apstumdo ir apkumščiuoja lovoje už bandymą ieškoti artumo. Tačiau tai nesumažina jų geismo. Reikia bandyti ieškoti kompromisų, išeičių, kaip išvengti svetimoteriavimo, kuris gali išardyti jauną šeimą. 

 

 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.