Žiūrėjo laidą apie R. Rudoko meilę ir susierzino: „Praleido idealią progą“

Apie savo gyvenimą prieš kameras reikia pasakoti tik gerai. Viskas saldu, gražu, medum tepta... Gražiai kalbėjo ir aktorius, kai prieš visą Lietuvą džiaugėsi savo nauja meile.

Poros vedybų dienos akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Poros vedybų dienos akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
R.Rudokas su žmona Justina Žeimyte.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Rudokas su žmona Justina Žeimyte.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Viltė

Dec 20, 2018, 7:14 PM, atnaujinta Dec 20, 2018, 9:06 PM

Savaitgalį rodė laidą „Raudonas kilimas“. Ramūno Rudoko ir jo žmonos Justinos meilės istorija. Žadėjo atskleisti ir nepatogias puses. Šių santykiuose yra nuo pačių pradžių... 

Iš smalsumo pasižiūrėjau. Tie, kas negyvena po akmeniu, žino istorijos pradžią. Ne vienerius metus su šokėja Katerina Voropaj gyvenęs ir sūnų auginęs aktorius staiga įsimylėjo jaunesnę merginą, dėl jos paliko ilgametę partnerę ir vos po kelių mėnesių su ja apsivedė.

Maniau, kad tai ir yra nepatogioji pusė. Kokia laimės kaina? Kaip šokti savo vestuvėse, kai ką tik sudaužei širdį savo sūnaus motinai? Moralinė našta, kuri slegia ir naują mylimąją. Ar turėjau teisę išardyti šeimą? Ar tai tikra meilė, ar savanaudiškumas? Klausimai, kurie kankintų bent jau mane...

Gyvenime būna visokių situacijų ir kiekviena ji yra individuali. Bet kai meilė ištinka šeimą turinčius žmones, naujos laimės kūrimas būna atmiežtas kalte, kito skausmu, moraline atsakomybe. 

Likau labai nustebinta klausimų, kuriuos laidoje aptarinėjo R.Rudokas. Ar jaučiasi jo ir naujos žmonos amžiaus skirtumas (28 metai)? Ar tėčiu lengviau būti, kai esi jaunas, ar vyresnis? Kalbėjo apie tai, kaip reagavo į visuomenės pasmerkimą dėl amžiaus skirtumo...

Ei, ar kažko nepraleidote? Baigusis laidai liko susierzinimo jausmas. Nesupratimas. Visuomenė smerkė tikrai ne dėl amžiaus skirtumo! Dėl skausmo kitai, šeimos ardymo, nepadoriai greitų naujų saitų. Amžius nebuvo ir nėra pagrindinis faktorius.

Jei jau ryžotės kalbėti viešai, padarykite tai iki galo. Gražu būtų viešai atsiprašyti Katerinos, kad sukėlėte jai tiek skausmo. Dora ir džentelmeniška – prisiimti atsakomybę. Bent jau paminėti savo buvusią šeimą, juk joje auga dar nedidelis vaikas

Neprisiimti atsakomybės už savo veiksmus – tai tiesiog nevyriška. Santykių pradžios aplinkybės ir skausmas, kurį kitai moteriai sukėlė aktoriaus veiksmai – svarbiausia „nepatogios temos“ detalė. Labai gaila, kai sutikdami viešai kalbėti apie santykius garsūs žmonės praleidžia idealią progą viešai ir atsiprašyti. Tik tiek.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.