Naujųjų naktį žmonai atsivėrė akys – užteko pamatyti jo draugus

Naujieji man primena ne pradžią, o pabaigą. Nes būtent per juos nusprendžiau užbaigti savo santuoką.

 Poros santykiai subyrėjo po naujametinio vakarėlio.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Poros santykiai subyrėjo po naujametinio vakarėlio.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 123rf asociatyvioji nuotr.
 123rf asociatyvioji nuotr.
 123rf asociatyvioji nuotr.
 123rf asociatyvioji nuotr.
 123rf asociatyvioji nuotr.
 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Simona

2018-12-31 18:43

Ji truko neilgai, o baigėsi bjauriai... Tekėjau beprotiškai įsimylėjusi, bet gerai nepažinodama žmogaus. Jausmai labai greitai pradėjo ristis į pakalnę.

Jis turėjo daug paslapčių. Išeidavo vakarais ir nesakydavo, kur. Grįždavo vėluodamas arba apsvaigęs. Įtariau problemas su alkoholiu, bet jis retai kada būdavo girtas, nesijausdavo ir kvapo. Nesupratau, kodėl elgiasi kaip nestabilus – net ėmiau galvoti apie depresiją, nerimo sutrikimus... Maniau klaidingai.

Atėjo pirmieji mūsų Naujieji metai. Pirmą kartą turėjome švęsti jau kaip vyras ir žmona. Nuėjome į vakarėlį jo draugų namuose. Vakarėliai pas mano pažįstamus būna paprasti. Truputis gėrimų, muzika, plepalai ir juokas. 

Iš pirmo žvilgsnio panašiai atrodė ir jo draugų namuose. Bet tik iš pirmo.

Pažinojau tik du jo draugus, kiti buvo nauji. Užteko juos pamatyti, kad suprasčiau, jog linksma nebus... Butas apšnerkštas, bet ant kaklų ir rankų – auksinės grandinėlės. Brangiausi telefonai, firminiai rūbai. Jie bendravo kažkaip... keistai. Dabar sunku tą nupasakoti, bet nuo pirmo žingsnio į tą butą jaučiausi nemaloniai. 

Vakarėlis įsisiūbavo, nors ant stalo nebuvo daug gėrimų. Visi linksmėjo ir elgėsi kaip išprotėję, nieko nesupratau. Vaikinai darėsi agresyvūs, rėkavo, linksmybės buvo... nekokios.

Pamačius jo draugų bendravimą ir vis labiau pamišusius veidus, man atsivėrė akys. Jie buvo pavartoję! Už rankos nė vieno nepagavau, bet nuo tada esu įsitikinusi, kad vartojo ir mano vyras. Man buvo toks šokas, kad negalėjau net išeiti. Nuėjau į kitą kambarį, ten bendravo jų žmonos.

Geriau susipažinau su merginomis ir tik dar labiau įsitikinau, kad nenoriu būti toje kompanijoje. Lėlės, pašluostės, mėsa – vadinkite kaip norite. Linksmos moterys, tenkinančios vyrų norus. Nesupratau, ar jos turi savo asmeninių interesų, nes visą vakarą plepėjo apie visiškas nesąmones ir šokinėjo paskui savo vyrus.

Vienas atėjo išsprogusiom akim, smarkiai trenkė savo draugei per užpakalį ir liepė „ateit čia“. Mane toks kriokimas ir elgesys kaip su daiktu tiesiog krato, o ji su draugėm pradėjo kikenti. Kikendama ėmė prie jo glaustytis, tada jis nusivedė ją „pabūti dviese“. 

Pamačius, su kokiais žmonėm vyras draugauja, pasidarė labai šlykštu. O jis ir pats išprotėjo: staiga ėmė reikalauti paduoti mašinos raktelius ir ruošėsi važiuoti į Klaipėdą. Išgėręs, į Klaipėdą, pažiūrėti fejerverkų prie jūros! Nuvedžiau jį miegoti, o aš negalėjau užmigti iki ryto.

Kitą dieną jis prisiekinėjo, kad pats gyvenime nėra vartojęs, o ką daro draugai – nežino. Bet man iš to vakaro paaiškėjo, ką jis veikia, kai negrįžta. Ir koks žmogus yra. Pasakyk, kas tavo draugai, pasakysiu, kas tu esi. Šventa tiesa.

Jis dar bandė klijuoti santuoką, bet po kelių savaičių aš išėjau. Nenorėjau būti susieta su tokiais žmonėmis. Šiandien Naujieji man primena, kad iš kvailo įsimylėjimo buvau tokia apakusi. Ištekėjau už žmogaus, kurio net negerbiu. Kurio aplinkoje negaliu būti.

Šie Naujieji skirti man. Tik man, vyrų neieškosiu. Bijau dar kartą šitaip suklysti. Ateityje pažadu sau kreipti daugiau dėmesio į detales ir į žmogaus draugus. Bet aš dėkinga, kad tie Naujieji buvo tokie blogi. Jeigu ne jie, gal dar ilgai būčiau nepamačiusi, su kuo gyvenu. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.