Žmona atskleidė auksinius būdus: ką daryti, kad vyras elgtųsi kaip su karaliene

Laimingoje santuokoje gyvenu 30 metų. Kokia paslaptis? Jeigu laikysite savo vyrą karaliumi, jis elgsis su jumis kaip su karaliene. Čia yra šventa tiesa. Rašau savo išbandytus, aukso vertus būdus.

Rėkti ar elgtis kaip su karaliumi?<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Rėkti ar elgtis kaip su karaliumi?<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Žmona

May 21, 2019, 10:06 PM, atnaujinta May 21, 2019, 10:46 PM

Dabartinės kartos moterys labai grubios, linkusios viską aiškintis. Kai kas nors nepatinka, puolate šaukti ant vyrų, aiškinti savo nuomonę. Ir kas iš to? Susigadinate santykius ir nuotaiką.

Kaip elgtumėtės su karaliumi? Jeigu jis pasakytų ką nors, kas jus suerzina? Manyčiau, nerizikuotumėte pulti ant jo rėkdamos. Ramiai pratylėtumėte, jeigu esate įžeista ir nenorite bendrauti – laikytumėtės atokiau. O paskui, atėjus tinkamai progai, subtiliai pasakytumėte, koks elgesys jūsų netenkina.

Dabartinės moterys viską atskleidžia, privatumo stygius laikomas artumu. Iš giminaitės girdėjau, kaip ji prie savo vyro skutasi kojas. Pasakė kaip juoką, bet juk tai kraupu.

Kaip elgtumėtės su karaliumi? Neparodytumėte, kad turite šalinamų plaukelių. Nesiskųstumėte ataugančiomis plaukų šaknimis. Tikriausiai nelakstytumėte po rūmus, pasipuošusi veido kauke ir pūsdama džiūstantį manikiūrą. Susitvarkytumėte atskirai, privačioje savo zonoje. Ir, gink Dieve, nesišlapintumėte palikusios praviras tualeto duris (girdėjau ir tokių istorijų).

Dabartinės moterys linkusios kvestionuoti vyro sprendimus, šokti ginčytis. Kai vyras pasiūlo kokią kvailą idėją, moteris parodo jam visas klaidas, pabaksnoja snukutį į sysių, kaip sakant. Ir argumentuotai įrodo, kad jos planas geresnis.

Kaip elgtumėtės su karaliumi? Pagalvotumėte: „Na ir kvaila mintis!“
Bet ar ištartumėte tai garsiai? Tikriausiai ne. Ramiai pagirtumėte jo idėjos pliusus, o vėliau švelniai atkreiptumėte dėmesį, kad jis tikrai protingesnis ir gali sugalvoti dar geriau. 

Galima tęsti be galo. Nuo pusryčių, per kuriuos dažna moteris apipila vyrą dienos planais, o galėtų leisti ramiai susitelkti tai dienai, iki vakaro, kai imamos vardyti problemos, o ne rodomi nėriniuoti peniurarai.

Beje, kurie labai daug duoda santuokai. Nesvarbu, koks jūsų amžius – niekada nereikia vengti meilės. Intymumas ir šilkiniai rūbai palaiko aistrą gyvą. Nebūtinas dažnis, nesate triušiai. Svarbiausia kokybė, o ji bus gera, kai visiškai atsipalaiduosite meilėje.

Susimąstykite, moterys. Jei norite būti karalienėmis, ugdykite greta savęs karalių. Visą gyvenimą tuo vadovaujuosi ir nė kiek nesigailiu. Mylima ir lepinama. Nes beprotiškai myliu savo vyrą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.