Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Paaiškino žmonoms, kodėl vyrai nebenori sekso: „Jums reiktų apmokymų“

Perskaičiau rašinį, kaip viena ponia skundžiasi, kad jos vyras – vyresnis 15 metų, dabar jam 50 metų ir jis jos nebepamyli. Teisingai. O jūs ką nors darote, kad jis jus pamylėtų?

Aistra ir spontaniškumas - seksualinio gyvenimo varikliai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Aistra ir spontaniškumas - seksualinio gyvenimo varikliai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Aistra ir spontaniškumas - seksualinio gyvenimo varikliai.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Aistra ir spontaniškumas - seksualinio gyvenimo varikliai.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
 Ar tik pagulite, kaip išmokusios?<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Ar tik pagulite, kaip išmokusios?<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Steponas

Jun 10, 2019, 8:55 PM, atnaujinta Jun 11, 2019, 6:01 AM

Barščų išverdate, bulvių košę sugrūdate ir kas kartą toje pačioje lėkštėje paduodate? Po to į lovą įkrentate ir atsiduodate, vis ta pačia mamytės išmokyta misionieriaus poza. Na, gal kartais šuniuku. Ar per dideles šventes tamsoje, palindusi po antklode, monotoniškai palinguojate galvą. Ir viskas?

O jūs bandykite be niekur nieko, tiesiog virtuvėje nutempti vyrui kelnes, uždrėbti, atsiprašau už išsireiškimą, ant daikto tos bulvių košės ir su jausmu viską nulaižyti. Netyčia garaže ant mašinos kapoto užkristi ar koridoriuje prie batų dėžės suklupti. 

„Vajėzau, kaip tai atrodys, aš – ne kekšė“, – rėks jūsų sąžinė. Jai esi ne kekšė, tai kartu su sąžine kartą per mėnesį monotoniškai palinguok po antklode ir džiaukis, kad vyras atlyginimą parneša tau, o ne kekšėms išdalina. O jei vyras po tiek metų dar nepabėgo, neįsitaisė kitos ir vis dar randa jėgų tai monotoniškai pareigai vykdyti, tai tokiam vyrui reikia medalį duoti.

Komentatorėms vyrų pilvukai užkliūna. Taip, kaip be jo. Sėslus gyvenimas, gera šeimininkė ir automatiškai atsiranda nelabai estetiškas vaizdelis, o viso to pasekoje sulėtėja kraujo srautas į penį. Bet tai – ne išsigimimas, iš kurio reikia šaipytis, ir ne liga, kurią reikėtų gydyti vaistais.

Tai – gyvenimo būdas, kurį suformuoja pačios žmonos. Prieš baksnodamos pirštu į savo vyrų kūno formas, jūs, gerbiamos moterys, pažiūrėkite į save. Gražios, mielos, gražiai, skoningai apsirengusios, kvepiančios, nors čiupk ir viduryje gatvės pamylėk. Bet kai nurengi... 

Manau, jūs pačios dažnai nuogos pastovite prieš veidrodį ir padejuojate: „Kur mano kūno stangrumas, krūtinės statumas, užpakaliuko kietumas?..“ 

Neneigsiu, yra sportuojančių, prisižiūrinčių, kartais pasidarančių plastines operacijas, bet gamtos neapgausi, o vyrai tai mato, ir jaučia. Tad juokiasi puodas, kad katilas juodas.

Garantuoju, tie jūsų vadinami tinginiai vyrai, nuėję pas meilužę, nežiūrint pilvuko, atlieka viską su jausmu ir ugnele, nes pas meilužę eina ne barščių srėbti, o tik pasidulkint. Ji tam pasiruošusi, nei jam nei jai nerūpi šeimyniniai reikalai ir meilužė be jokio gėdos jausmo įgyvendina visas vyro fantazijas.

Kokios jos? Toms dejuojančioms moterims reikėtų praeiti apmokymus pas patyrusią prostitutę arba tiesiog pažiūrėti pornografinius filmukus. Gera prostitutė brangiai kainuoja, geriau filmukai – bus pigiau.

Tai va, mielos ir gerbiamos žmonos, jūsų seksas – jūsų rankose. Nustokite dejuoti, daugiau fantazijos, drąsos, iniciatyvos ir jūsų vyro daiktas traškės nuo kietumo, o jūs inkšite iš malonumo.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.