Sutikusi internetinę meilę gyvai kaunietė pakraupo – nė nenori atsimint

Ryžausi ieškoti žmogaus pabendravimui per internetines pažintis. Deja, jos ne visuomet būna sėkmingos. Dar dabar prisimenu tą vaikiną tarsi didžiausią siaubą gyvenime.

 Turėjau atsiprašinėti pažįstamo, kad buvo taip nemandagiai užpultas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Turėjau atsiprašinėti pažįstamo, kad buvo taip nemandagiai užpultas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Susirašinėjant jis atrodė kaip idealiai tinkantis partneris!<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Susirašinėjant jis atrodė kaip idealiai tinkantis partneris!<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kaunietė

Jun 28, 2019, 7:31 PM

Kaip ir kiekviena mergina, po skaudžių skyrybų norėjau šalia savęs turėti kažką, kas padėtų užsimiršti ir užlopytų širdies žaizdas. Todėl keletos draugių įkalbinėjama parsisiunčiau pažinčių programėlę į savo telefoną. Nuo to viskas ir prasidėjo.

Savimyla girtuoklis

Sulaukiau nemažai vaikinų pasiūlymų išgerti kavos, daugiau pabendrauti ar tiesiog susitikti, tačiau jie visiškai netraukė. Ir tik susipažinusi su vienu vaikinu supratau, kad tai gali būti tas žmogus, kurio aš ieškau.

Mūsų virtualus bendravimas klostėsi puikiai. Atrodo, kad vienas kitą supratome iš kelių žodžių ir net užbaiginėjome vienas kito sakinius, todėl nesusitikti būtų buvę mažų mažiausiai kvaila. Po mėnesio bendravimo nusprendėme susitikti.

Pati pradžia buvo gana įprasta, susitikome kavinėje, pakalbėjome. Tačiau realybėje bendravimas buvo kur kas sudėtingesnis nei virtualiame pasaulye. Pastebėjau, kad viskas, apie ką tas žmogus kalba, buvo neaiškūs verslo planai, perdėtas pasitikėjimas savimi. Matėsi jo išpūsta savimeilė. Be viso to, pirmo pasimatymo metu vaikinas atskleidė, kad nevengia ir taurelės, kas nesudarė labai gero įspūdžio apie jį. Ir toliau kalbėjo vien apie save.

Po to buvo dar keli pasimatymai ir visi blogi jo įpročiai vis stiprėjo. Per antrą pasimatymą, kai buvome kavinėje, jis taip pat išgėrė, apsvaigo. Vėliau mane palydėjo namo. Einant Laisvės alėja sutikau seną pažįstamą, kuris mane užkalbino.

Vaikinui tas labai nepatiko, jis puolė ant jo, kas mane rimtai išgąsdino. Vėliau reikėjo atsiprašinėti šio pažįstamo, kad vaikinas sukėlė tokią sumaištį ir pridarė tiek gėdos prie kitų žmonių.

Pasipylė grasinimai

Po to supratau, kad tas žmogus yra neprognozuojamas. Mes pažįstami buvome daugiau nei mėnesį, tačiau jau tada jaučiausi taip, lyg būčiau jo nuosavybė. O man nepatinka taip jaustis. Pradėjau galvoti, kaip reikės viską užbaigti, kad situacijos tik dar labiau nepabloginčiau.

Geriau vienai nei su žmogumi, kuris turi problemų dėl alkoholio ir neaiškių pykčio priepuolių. Atsisakiau susitikti dar kartą, parašiau, kad nemanau, jog verta tęsti bendravimo. Mandagiai atrašiau, o po to pradėjau jį ignoruoti.

Tada sulaukiau daug skambučių ir dar daugiau žinučių. Po savaitės sulaukiau dar kelių žinučių, kurios mane labai išgąsdino. Grąsinimai prasidėjo nuo to, kai sulaukiau žinutės su tokiu tekstu: „Šiandien mačiau tave, jeigu atvirai, visada matau ir stebiu. Jeigu galvoji, kad tau pavyks nuo manęs pabėgti, taip nebus. Susirasiu tave ir niekur tu nedingsi.“ 

Kita buvo tokia: „Aš tikiuosi, kad tu supranti, kad jeigu nebūsi su manimi – nebūsi su niekuo. Aš tuo pasirūpinsiu.“

Užblokavau jį. Programėlę ištryniau ir dabar net nenoriu viso to prisiminti.

Šia istorija tiesiog noriu įspėti visas merginas, kurios aklai pasitiki tuo, ką vaikinai rašo internete ir įsivelia į neaiškius santykius bei bijo juos nutraukti, pastebėjusios, kad viskas klostosi ne ta linkme. Net jeigu bendraujant internetu atrodo, kad viskas yra nuostabu, susitikus gali sužinoti, kad asmuo turi rimtų problemų ir nėra aišku, kas dedasi jo galvoje ir ko galima tikėtis.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.