Perskaitė apie Agnės Jagelavičiūtės skyrybas – užkliuvo neadekvati reakcija

Nuskambėjus viešai apie Agnės Jagalevičiūtes ir jos vyro skyrybas visuomenė sukruto. Kadangi pastaruoju metu skyrybų varpai aidi nuolatos, tai nieko jau nebestebina. Tačiau plačiajai visuomenei ši tema tokia saldi – kaip cukrus! Traukte traukia įlįsti į kitų žmonių apatinius baltinius.

 Rugpjūtį A.Jagelavičiūtė pranešė besiskirianti su vyru Mantu Volkumi.<br> D.Umbraso nuotr.
 Rugpjūtį A.Jagelavičiūtė pranešė besiskirianti su vyru Mantu Volkumi.<br> D.Umbraso nuotr.
 Ji susilaukė daug smerkiančių ir raginančių elgtis kitaip komentarų.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Ji susilaukė daug smerkiančių ir raginančių elgtis kitaip komentarų.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Roberta

Sep 2, 2019, 8:24 PM

Žinoma moteris apie savo skyrybas pranešė pati ir paprašė gerbti šeimos privatumą, ir nemoralizuoti. Na, lietuviai nebūtų lietuviai, jei nepradėtų spėlioti, dėl ko įvyko šios skyrybos.

Žinoma, feisbuke rašantys pradėjo viešai reikšti savo niekam neįdomią nuomonę apie priežastis, nuogirdas ir kitas nesąmones, nesuprasdami, kad jų interpretacijos įdomios nebent jų augintiniams. Daugiausiai buvo komentuojama, kad dar viena žvaigždė „pasuko lengviausiu keliu ir neturi vertybių“. Dar kad nestebina, jog santuoka su „tokia moterimi“ (kuo tik nebuvo išvadinta ta moteris) iširo.

Nesu didelė Agnės gerbėja, bet gerbiu ją už tiesos sakymą. Nenuostabu, kad daugelis nemėgsta tokio žmogaus, kuris nėra apsiseilėjęs ir saldus – yra konkretus ir atviras. Juk toks žmogus tiesiai šviesiai pasakys, kad kažkas jam atrodo durnas, o ne saldžiai glostys už tą kvailumą.

Man kliūna akis už to nuolatinio smerkiančio tono, rašant apie kito asmens sprendimus. Nuėjo lengviausiu keliu? Jūs, žmonės, rimtai trenkti? Tas, kas bent kartą gyvenime yra išgyvenęs skyrybas niekada nepasakytų, kad tai – lengviausias kelias. Kokia širdgėla gali kamuoti žmogų, sugriuvus gyvenimui.

O čia atsiranda teisuolių, kurie geriau žino, kas dedasi svetimų žmonių širdyse. Apie vertybes taip pat gali kalbėti tik tie, kurie yra šventi. Deja, tokių be nuodėmės pasaulis dar nėra matęs.

Apkalbinėti žmogų, šiuo atveju, Agnę, kaip šeimos moterį, išvis atrodo neadekvatu. Ar jūs gyvenat su ja, kad galit aiškinti, kokia ji yra iš tikrųjų? Ar žinot, kokia ji mama ir žmona? Kaip galima teigti kažką, jei niekas nežino, kas vyksta šeimoje už uždarų durų?

Geriau duoti žmonėms ramybę išsispręsti savo problemas. Jie turi teisę ieškoti tikrosios laimės, jei šeimoje jos nebeliko. O tie teisuoliai, smerkiantys visus ir visada, tegul atsigrežia į save ir pasvarsto, ar neteks kažkada patiems pasukti tuo lengviausiu keliu? Juk gyvenimas toks nenuspėjamas ir viskas jame taip laikina.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.