Po apsilankymo Druskininkų pirtyje žmona nebegali užmigti naktį

Mano santuoka su vyru yra pagrįsta meile, gyvuoja seniai... Ir vaikai jau paauginti. Abu esame, pavadinčiau, vidutinio amžiaus. Ir kai galime daugiau laiko skirti vienas kitam, tada pamatau tokį nesklandumą.

 Vyras itin susižavėjo pirtyje pamatytomis figūringomis merginomis.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Vyras itin susižavėjo pirtyje pamatytomis figūringomis merginomis.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Ar 50-metė jau sena mašina?..<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Ar 50-metė jau sena mašina?..<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rūta

2019-10-25 22:24, atnaujinta 2019-10-26 08:41

Praėjusį sekmadienį buvome Druskininkuose. Pasivaikščioti ir SPA komplekse. Kai nuėjome į pirtį, joje buvo įvairių žmonių. Taip pat ir gražių merginų. Jaunos moterys, be abejonės, visada trauks vyro akį. Bet viena yra užmesti akį ir tik psichologiškai įvertinti savo mintyse, o kas kita, kai sureaguoja visas kūnas.

Savo vyrą pažįstu, ir galiu paprastai pamatyti, kai jis geidžia moters. Sėdint pirtyje kalbėjau savo vyrui apie atostogų planus ar ką, dabar neatsimenu, o jis visiškai negirdėjo manęs, buvo kaip transe. Pažiūrėjau, kur žiūri – už manęs tikrai įspūdingos figūros mergina. Esu nepavydi. Bet buvo nejauku matyti, kaip vyras seilėjasi tarsi nebranda.

Grįžome namo, buvau ir beužmirštanti tą pirtį. Tada vyras parodė norą intymumui. Tai nebebūna labai dažnai, kas žino, aiškint nereikia. Aš juokaudama, flirtuodama paklausiau, ar čia pirtis taip įaudrino? O vyras visai rimtai atsakė, kad per tiek metų juokinga būtų dar vienas dėl kito alpti ir kartais „reikia kitur užsivesti, kad tą pačią seną mašiną vairuoti galėtum“.

Taip ir liko neaišku. Jeigu pajuokavo, tai labai nevykusiai. O jei rimtai, tada dar liūdniau. Pasijutau nurašyta. Sena mašina? Gal ir galima taip pajuokauti vienas su kitu, kai abiem po 70 metų. O kai moteriai dar netoli 50, ji tikrai nėra pasiruošusi būti išmesta į sąvartyną.

Jau dabar sena mašina, kas bus paskui? Vyras irgi ne fotomodelis, amžius eina, pilvukas yra, žilų plaukų. Ar lyginu kada su kitais? Nelyginu.

Pradėjo nestustabdomai lįsti įvairios mintys. Atkreipiau dėmesį, kad jau kuris laikas vyras pradėjo kitaip rengtis, nemažai pinigų išleido kvepalams, plaukų formavimui. Kai užeina nerimas, viską prisimeni. Į galvą atėjo jo sakyti žodžiai, kad nori paįvairinti gyvenimą, jaučiasi nieko įdomaus neveikiantis...

Kaip minčių kamuolys, naktimis negaliu gerai miegoti. Prasidėjo nuo apsilankymo pirtyje, o dabar... Kas bus, kai dar labiau atsibos sena mašina? Žmogus taip pasako – o jeigu jam artėja vadinamoji vidutinio amžiaus krizė? Susivoks, kad nenori dar 30 metų vairuoti jau pažįstamos mašinos ir šoks už naujos vairo. Naujas gyvenimas! Antra jaunystė!

Noriu išeiti iš šio užburto minčių rato ir blaiviu žvilgnsiu pažvelgti į situaciją. Ačiū, jei perskaitėte iki galo.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.