Baisiausias pasimatymas vaikino gyvenime – nuo vaizdo net supykino

Esu jaunas vaikinas, man 24 metai. Nuo pat vaikystės man buvo diegiama, kad kai užaugsiu, tada baigsiu mokslus, susirasiu darbą, o jau tada rasiu savo gyvenimo meilę ir vesiu. Na, nuo tokio gyvenimo plano mane skiria tik paskutinis punktas – rasti tą savo meilę ir sukurti su ja šeimą.

 Išgėrę žmonės elgiasi nesuprantamai.<br> 123rf nuotr.
 Išgėrę žmonės elgiasi nesuprantamai.<br> 123rf nuotr.
 Tikėjausi, kad pabūsime dviese.<br> 123rf nuotr.
 Tikėjausi, kad pabūsime dviese.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lukas

Nov 8, 2019, 8:29 PM, atnaujinta Nov 10, 2019, 10:08 AM

Patiko ir pakviečiau

Daugiausia ir dažniausiai su merginomis susipažįstu internetu. Esu keletą kartų bandęs kalbinti merginą gatvėje, bet sulaukdavau žvilgsnio kaip į didžiausią maniaką, tai tuo ir baigdavosi mano bandymai. Merginos gan baikščios arba joms patinka vaikinai, kurie užkalbina labai naglai ir kietai.

Eilinį kartą bandant susipažinti su mergina naršiau po pažinčių portalą. Viena mergina pasirodė labai simpatiška, tačiau nieko nesitikėdamas jai parašiau žinutę. Mergina, mano džiaugsmui, atsakė ir mūsų pokalbis išsirutuliojo.

Kalbėdavomės kasdien, sutapo požiūriai ir humoro jausmas. Taip bendraujant nusprendžiau pakviesti ją į pasimatymą. Tikrai mergina patiko, pasirodė protinga ir linksma, norėjosi su ja susipažinti kuo greičiau gyvai. Pasiūliau susitikti, susiderinom laiką ir tada laukiau didžiojo pasimatymo dienos.

Gamta – užkampis

Išaušus lemiamam susitikimui tikrai pasiruošiau. Pagalvojau, kad nesu paauglys, dėl to merginą nusprendžiau pakviesti į kavinę, o ne slampinėti po parką. Sutarėm, kad atvažiuosiu prie jos namų.

Atvykęs laukiau, kol mergina ateis, o sulaukiau skambučio. Mergina pasakė, kad yra su drauge ir paklausė, ar neprieštarauju, kad būtume trise. Na, nelabai norėjau, bet sutikau.

Kai merginos įsėdo į mašiną, pasiūlė važiuoti į gamtą, kažkokią poilsiavietę. Na, irgi sutikau, kitą kartą nueisim į kavinę, pagalvojau. Atvažiavom į tą gamtą. Ten buvo, tiesą sakant, kažkoks užkampis. Na, o po keletos minučių mano simpatija pareiškė, kad dar privažiuos kažkoks jų draugas.

Visai jau nuotaika buvo subjurus, nes mergina nė iš tolo nepriminė tos merginos, su kuria susirašinėjau. Be to, abi merginos buvo kažkiek išgėrusios – neva jos draugė išsiskyrė su vaikinu ir jos „skandino skausmą“. Na, pagalvojau, kad visko netikėtai pasitaiko, bet jau nesinorėjo ten būti.

Baisiausias pasimatymas gyvenime

Po kiek laiko privažiavo kažkoks marozas. Tiksliau, jį privežė kitas žmogus, paleido ir išvažiavo. Vaikinas pasirodė, kad ir yra tas draugas.

Jis atsivežė alaus, cigarečių. Likusį laiką jie visi gėrė, rūkė ir pasakojosi savo istorijas. Jau norėjau važiuoti namo, bet buvau vienintėlis blaivus ir su automobiliu, nenorėjau palikti tokios kompanijos likimo valiai. Visi išgėrę. Po kurio laiko nuėjau pasivaikščioti, nesbeištvėriau.

O grįžęs pamačiau, kaip mano simpatija atvirai laižosi su tuo savo draugu, o ta kita draugė snaudžia pasirėmusi į medį. Visi girti.

Mane supykino nuo tokio vaizdo ir gerokai supykdė. Nieko nebelaukęs vis tik sėdau į savo mašiną ir išvažiavau. Visą kelią riebiai keikiausi, kad užšokau ant kažkokios kvaišos. Pykau ant savęs, kad išvis susitikom. Tai buvo pats baisiausias mano pasimatymas gyvenime.

Nesupratau, kodėl ta mergina sutiko susitikti, kam reikėjo gaišinti mano laiką? Jau geriau būtų tą pasimatymą atšaukusi išvis. Dar mergina bandė su manim bendrauti, bet po tokiu kvailų nesąmonių nenoriu su tokiu žmogumi palaikyti jokio ryšio. Nuo tada į internetines pažintis žiūriu itin atsargiai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?