9 mėn. nėščia moteris – po susidūrimo su senjore: „Tokių nėra už ką gerbti“

Nuo pat mažens mane tėvai mokė gebti vyresnius žmones. Bet man kyla toks klausimas: ar senjorai gerbia jauną žmogų? Tikrai ne kartą susidūriau su senyvo amžiaus moteriškėmis, kurios man tiktų į močiutes. Visada jas praleidžiu parduotuvėje, autobuse ir visur. Suprantu kaip senam žmogui sunku, tačiau vienas incidentas supykdė.

 Suprantu kaip senam žmogui sunku, tačiau vienas incidentas supykdė.<br> 123rf nuotr.
 Suprantu kaip senam žmogui sunku, tačiau vienas incidentas supykdė.<br> 123rf nuotr.
 Atvykom su vyrų į prekybos centrą susitvarkyti reikalų. <br> 123rf nuotr.
 Atvykom su vyrų į prekybos centrą susitvarkyti reikalų. <br> 123rf nuotr.
 Senjorė vėl pasislinko prie manęs ir ėmė demonstratyviai maskatuoti savo prekių maišelį<br> 123rf nuotr.
 Senjorė vėl pasislinko prie manęs ir ėmė demonstratyviai maskatuoti savo prekių maišelį<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Viktorija

Nov 28, 2019, 8:23 AM

Esu 9 mėnesį nėščia. Tokio laiko nėščioji jau tikrai didelė. Atvykom su vyrų į prekybos centrą susitvarkyti reikalų. Pirmiausia reikėjo į banką. Po apsilankymo prekybos centro banke buvau labai pavargusi ir pasakiau vyrui, kad pasėdėsiu ant suoliuko, kol jis greitai suvaikščios į parduotuves.

Atsisėdau ant to suoliuko laukti vyro. Suoliukas buvo tuščias, ant jo sėdėjau viena. Prie suoliuko priėjo senyvo amžiaus moteriškė ir drėbė savo prekes prie pat manęs. Aš, nieko nesakiusi, pasislinkau toliau, nes nėra malonu, kai daužo į šonus, tuo labiau, kad vietos buvo daug.

Senjorė vėl pasislinko prie manęs ir ėmė demonstratyviai maskatuoti savo prekių maišelį į suoliuką, vis priliesdama mane. Kad susiprasčiau dar pasitraukti. Tada neištvėriau ir pasakiau: “Ponia, nesitrankykit, juk vietos yra.“

Dar pasitraukiau, užleisdama jai daugiau vietos, ir nusisukau. Tai senjorė sušnairavo piktai ir atsistojo. Keldama maišą man dar kartą trenkė juo į nugarą ir nuėjo, net neburbetėlėjusi jokio atsiprašymo žodžio.

Man kyla klausimas, ar tokius senjorus irgi reikia gerbti? Nėra už ką, jeigu patys taip elgiasi. Ar jie gerbia jauną žmogų? Ar gerbia besilaukiančią moterį, ją trankydami? Jei jau taip norit pagarbos iš kitų, pirmiausiai pradėkit gerbti jus supančius žmones. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.