Laida apie senjorus žiūrovę nustebino: „Štai kuo jie skiriasi nuo kitų“

Esame įpratę, kad senyvo amžiaus žmonės Lietuvoje yra pikti, nepakantūs ir nelaimingi. Toks yra susiformavęs senjoro paveikslas. Aš irgi taip visada maniau, kad ir juokais, bet pašnekėdavom, kad pasenus subjūra būdas, apima nepasitenkinimas.

Didžiausias susižavėjimas – Jelenai!<br> Stop kadrų koliažas.
Didžiausias susižavėjimas – Jelenai!<br> Stop kadrų koliažas.
Ši moteris – tikras ugnikalnis.<br> Stop kadras.
Ši moteris – tikras ugnikalnis.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Renata

2019-12-23 19:56, atnaujinta 2020-01-13 14:31

Tačiau mane maloniai nustebino dainų projektas „Lietuvos balsas. Senjorai“. Su šeima žiūrime kiekvieną sekmadienį, nes tiesiog negaliu atsižavėti mūsų senjorų talentais ir pozityvu. Projekte dalyvauja tikrai įkvepiantys žmonės, kurie įrodo, kad savo svajonės siekti niekada nevėlu.

Pastarąjį sekmadienį labai patiko Jelena Šerienė! Noriu viešai išreikšti jai palaikymą ir susižavėjimą!!!

„I said hey, what's going on“, – šiais žodžiais moteris pakėlė visą salę! Dainą atliko tikrai ne prasčiau nei jaunieji rokeriai ir užvedė visus. Energija bombinė, ne visi jauni su tokiu atvirumu ir gazu eitų. Labai jautri akimirka, kai po pasirodymo į sceną suplūsta ir anūkai ar kiti artimieji pasveikinti :).

Labai žavi ir vyriškoji pusė. Šie žmonės – aktyvūs ir neleidžiantys sau susenti. Atrodo tokie jaunatviški ir turi puikų humoro jausmą. O moterys yra kaip uraganai, nenustygstančios vietoje, žvalios ir laimingos. Ta pati Jelena su savo raudonų plaukų kupeta – ji tiesiog verda energija!

Netikiu, kad tų žmonių pensijos didesnės nei kitų ar gyvenimas jiems labiau pasisekė. Jie tiesiog žino paprastą paslaptį: jeigu šypsosiesi gyvenimui, jis šypsosis tau.

Sulaukusi vyresnio amžiaus norėčiau būti tokia. Ne tai kad dainuoti televizijoje, bet neprarasti gyvenimo džiaugsmo ir nepradėti viskuo piktintis. Energija, gera nuotaiką! Štai kas skiria mus iš kitų. Ačiū tiems senjorams, kurie parodė, kad ir tokio amžiaus gyvenimas gali būti šventė.

Viskas pasirodo priklauso nuo požiūrio į gyvenimą. Ir tie žmonės yra puikus pavyzdys tiems, kurie tik niurzga ant visų ir dėl visko. Amžius tai tik skaičiai. Linkiu visiems sinjorams būti laimingiems ir aktyviems, nes būtent niurzgėjimas ir pyktis trumpina gyvenimą, o ne amžius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.